طرز تهیه بیسکویت افغان

بیسکویت افغان

بیسکویت افغان ( به انگلیسی : Afghan biscuits ) بیسکویت سنتی است و از پودر کاکائو، کره، آرد و ذرت درست می شود. و آن را با شکلات یخ زده و گردو پر می کنند. فوق العاده خوشمزه است.

درست کردن بیسکویت افغان

مواد لازم برای تهیه بیسکویت افغان

  • 250 گرم کره نرم شده
  • 3/4 فنجان شکر قهوه ای
  • 1/4 فنجان نان شیرینی کاکائو
  • 1 و 2/3 فنجان آرد ساده
  • 2 و 1/2 فنجان نشاسته ذرت
  • گردو برای تزئین
  • شکلات منجمد
  • 1 و 1/2 فنجان مخلوط شکر آرد
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 2 قاشق غذاخوری آب گرم

طرز تهیه بیسکویت افغان

روش پختن بیسکویت افغان خانگی

فر را به اندازه 180C / 160C سانتیگراد گرم کنید. دو سینی با کاغذ پخت آماده کنید.
با استفاده از یک میکسر، کره و قند را خوب مخلوط کنید. کاکائو و آرد را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. نشاسته ذرت را اضافه کنید. خمیر را با قاشق غذاخوری به فاصله 4 سانتیمتر از هم در سینی بریزید. چون در طول پخت پخش می شود.
زمان پخت از 15 تا 18 دقیقه است. بعد از آن اجازه دهید خنک شود.
شکلات منجمد: شکر و کاکائو را در یک کاسه بریزید. به تدریج آب گرم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط صاف و ترکیب شود.
مواد را با یک قاشق چایخوری بر روی بیسکویت بریزید و با گردوه تزئین کنید. یک ساعت بعد بیسکویت آماده است.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.