طرز تهیه بیسکویت افغان

بیسکویت افغان

بیسکویت افغان ( به انگلیسی : Afghan biscuits ) بیسکویت سنتی است و از پودر کاکائو، کره، آرد و ذرت درست می شود. و آن را با شکلات یخ زده و گردو پر می کنند. فوق العاده خوشمزه است.

عکس ببین

درست کردن بیسکویت افغان

مواد لازم برای تهیه بیسکویت افغان

  • ۲۵۰ گرم کره نرم شده
  • ۳/۴ فنجان شکر قهوه ای
  • ۱/۴ فنجان نان شیرینی کاکائو
  • ۱ و ۲/۳ فنجان آرد ساده
  • ۲ و ۱/۲ فنجان نشاسته ذرت
  • گردو برای تزئین
  • شکلات منجمد
  • ۱ و ۱/۲ فنجان مخلوط شکر آرد
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ۲ قاشق غذاخوری آب گرم

طرز تهیه بیسکویت افغان

پادکست شعر گوش کن

روش پختن بیسکویت افغان خانگی

فر را به اندازه ۱۸۰C / 160C سانتیگراد گرم کنید. دو سینی با کاغذ پخت آماده کنید.
با استفاده از یک میکسر، کره و قند را خوب مخلوط کنید. کاکائو و آرد را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. نشاسته ذرت را اضافه کنید. خمیر را با قاشق غذاخوری به فاصله ۴ سانتیمتر از هم در سینی بریزید. چون در طول پخت پخش می شود.
زمان پخت از ۱۵ تا ۱۸ دقیقه است. بعد از آن اجازه دهید خنک شود.
شکلات منجمد: شکر و کاکائو را در یک کاسه بریزید. به تدریج آب گرم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط صاف و ترکیب شود.
مواد را با یک قاشق چایخوری بر روی بیسکویت بریزید و با گردوه تزئین کنید. یک ساعت بعد بیسکویت آماده است.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

داستان بخوان
این مطلب را به اشتراک بگذارید