طرز تهیه استرودل سیب

استرودل سیب اتریشی

استرودل سیب ( به انگلیسی : Apple strudel ) کلوچه محلی اتریش است. یکی از فانتزی ترین شیرینی های خشک مغزدار و از خانواده پای Pie است.

درست کردن استرودل سیب خانگی

مواد لازم برای تهیه استرودل سیب

  • 1 قاشق غذاخوری چاشنی لیمو ریز خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/2 قند قهوه ای قهوه ای
  • 1/2 فنجان شیرینی خرد شده
  • 1/4 فنجان گردوی خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 5 ورق خمیر فایولو
  • 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده برای رویه
  • 1 قاشق غذاخوری قند
  • شکر شیرینی پزی
  • سس کارامل
    رویه:
  • 2 فنجان شکر قنادی
  • 3 و 1/2 قاشق غذاخوری شیر

طرز تهیه استرودل سیب

جدول ارزش غذایی استرودل سیب

مقدار 1 قطعه ( 71 گرم )
کالری 195
چربی 8 گرم 12٪
چربی اشباع شده 1.5 گرم 7٪
چربی غیر اشباع 3.8 گرم
کلسترول 4 میلی گرم 1٪
سدیم 96 میلی گرم 4٪
پتاسیم 106 میلی گرم 3٪
کربوهیدرات 29 گرم 9٪
فیبر 1.6 گرم 6٪
شکر 18 گرم
پروتئین 2.3 گرم 4٪
ویتامین A 0٪
ویتامین C 2٪
کلسیم 1٪
آهن 1٪
ویتامین D 0٪
ویتامین B-6 0٪
ویتامین B-12 3٪
منیزیم 1٪

تهیه پای استرودل سیب

روش پختن استرودل سیب خانگی

فر را 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ورقه پخت را آماده کنید.
در یک کاسه کوچک، آب سیب را بر روی کشمش ریخته و در مایکروویو 15 دقیقه بگذارید.
کشمش، سیب، آب لیمو، نعناع لیمو، دارچین، شکر قهوه ای، خرده کوکی، کره پاستوریزه را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
خمیر را از جعبه برداشته و با حوله مرطوب بپوشانید. روی سطح کار ورقه فویلی قرار دهید و به آرامی با کره ذوب شده برس بزنید. روی ورق های باقی مانده نیز تکرار کنید.
مخلوط سیب را روی فویل قرار دهید، مطمئن شوید فاصله 2 اینچ تا لبه آن فاصله دارد. روی آن کره ذوب شده بریزید و شکر را بپاشید.
زمان پخت 30 دقیقه است تا قهوه ای طلایی شود. روی آن قند دارچین و شیرینی پاشید. رویه را بمالید.

برای رویه:
مواد لازم را کاملا مخلوط کنید.

نکته آشپزی:
اگر خمیر  بیش از حد ضخیم است کمی شیر به آن اضافه کنید. اگر بیش از حد نازک است کمی شکر قنادی اضافه کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.