طرز تهیه کراکر باث الیور

بیسکویت باث الیور

کراکر باث الیور ( به انگلیسی : Bath Oliver ) یک نوع بیسکویت خشک است که از آرد، کره، مخمر و شیر ساخته شده است. اغلب با پنیر خورده می شود. این کراکر توسط پزشکی با نام ویلیام باث الیور در سال 1750 اختراع شد و او نام بیسکویت را نام خودش قرار داد.

خرید کتاب سرزمین داستان

درست کردن کراکر باث الیور

مواد لازم برای تهیه کراکر باث الیور

  • 2 قاشق غذاخوری آب گرم
  • 1 قاشق چای خوری مخمر
  • 50 گرم کره
  • 150 میلی لیتر شیر
  • 1/2 تپ نمک
  • 12 اونس آرد سفید

روش پختن کراکر باث الیور

پودر مخمر را در آب گرم بریزید. کره، شیر و نمک را در کاسه مخلوط بزرگ ریخته و کنار بگذارید تا فقط گرم بماند.

تهیه خمیر:

مخمر را به نصف قاشق آرد اضافه کنید و شیر را با آن مخلوط کنید تا صاف شود و برای 10 دقیقه کنار بگذارید.

بقیه آرد را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر نرم شود. اگر نیاز دارید، کمی آب گرم اضافه کنید.

خمیر را بزنید تا صاف باشد، با پارچه پوشانده و به مدت 15 دقیقه یا حدود یک ساعت در دمای اتاق بگذارید.

فر را دمای 325 درجه فارنهایت / 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.

خمیر را به یک شکل مستطیل با ضخامت 13 میلیمتر رول کنید.

یک سوم از خمیر را به قسمت بالای آن تا بزنید. خمیر را بچرخانید تا لبه پیچ خورده در سمت راست قرار گیرد.

حال با وردنه خمیر را فشار دهید، سپس دوباره رول کنید و تکرار کنید. معمولا 6 تا 8 بار این کار را تکرار کنید.

هنگامی که کارتان تمام شد، خمیر را برای 5 دقیقه دیگر بگذارید بماند، سپس آن را به اندازه بدون ضخامت 7 میلی متر پهن کنید.

با فاصله سه سانتی متر دایره های بزرگ را در سینی مرطوب قرار دهید.

با یک چنگال روی آن بزنید.

زمان پخت حدود 25 دقیقه است تا زمانی که طلایی قهوه ای و قرمز شود. سینی را در فر بچرخانید تا یکدست شود.

پادکست شعر گوش کن

توجه داشته باشید این کراکرها ساده هستند. می توانید با سیب ورقه شده، پاپریکا، پودر چیلی، پنیر پارمسان رنده شده یا حتی شکر امتحان کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی