طرز تهیه شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی کرکی

شیرینی بهشتی ( به فارسی : کرکی ) یکی از شیرینی های مخصوص عید نوروز است. بسیار ترد و خوشمزه است و می توان در چند نوع نخودچی، برنجی، کاکائویی درست کرد.

درست کردن شیرینی بهشتی کرکی

مواد لازم برای تهیه شیرینی بهشتی کرکی

  • پودر قند 200 گرم
  • آرد برنج 175 کرم
  • آرد نخودچی 75 گرم
  • آرد جوانه دار ( کرکی ) 250 گرم
  • پودر بادام 100 گرم
  • پودر پسته 100 گرم
  • سفیده تخم مرغ 1 عدد
  • پودر کاکائو 1 قاشق سوپ خوری
  • روغن جامد 250 گرم
  • زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوری

طرز پخت شیرینی بهشتی کرکی

روش پختن شیرینی بهشتی کرکی

ابتدا روغن جامد را با پودر قند زده تا سفید و پوک شود.

حال آرد را مخلوط کرده الک کنید و به روغن و پودر قند اضافه نمایید.

حال پودر پسته و بادام را بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا خمیر یکدست و نرمی به دست آید.

بعد خمیر را 3 قسمت کرده و به یک قسمت زعفران حل شده، به یک بخش پودر کاکائو و بخش دیگر را ساده بگذارید.

حال خمیر را در دستگاه بیسکویت زن ریخته و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی قالب زده را با فاصله در سینی بچینید.

اگر دستگاه ندارید هر قسمت از خمیر را جداگانه در قیف شیرینی پزی ریخته و قالب شکوفه بزنید.

سپس روی شیرینی‌ها را با قلم‌مو سفیده تخم مرغ زده و کمی پودر پسته یا کنجد یا تخم خرفه بریزید.

فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

سپس سینی را در فر به مدت 12 تا 15 دقیقه گذاشته تا کمی طلایی شود.

وقتی شیرینی ها را از فر بیرون می آورید باید صبرکنید تا کاملا خنک شوند و بعد آنها را در ظرف بچینید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید