طرز تهیه بیسکویت ایتالیایی

بیسکویت ایتالیایی پسته ای

بیسکویت ایتالیایی ( به زبان ایتالیایی : Biscotti ) یکی از بیسکویت های کلاسیک ایتالیاست که می توان آن را با هر نوع آجیل یا میوه خشک پخت. این بیسکویت با قهوه و چای برای عصرانه و میهمانی سرو می شود.

پذیرش آگهی در پرتال شیرینی فروشی

درست کردن بیسکویت ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه بیسکویت ایتالیایی

  • کره ۱۱۳ گرم
  • پسته ۳۰ گرم
  • میوه خشک یا آجیل
  • رنده پوست پرتقال ۱ عدد متوسط
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ  ۲ عدد
  • آرد ۲ پیمانه
  • شکر ۳/۴ پیمانه
  • بکینگ پودر ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری

پختن شیرینی ایتالیایی

پادکست شعر گوش کن

روش پختن شیرینی ایتالیایی

پوست پرتقال رنده شده را با شکر مخلوط کنید. آرد را با بکینگ پودر الک کنید. کره را با شکر و وانیل خوب هم بزنید ( با همزن برقی ) تا کرم رنگ شود، سپس یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید. ( یعنی اول یک تخم مرغ را اضافه کنید وقتی کاملا هم زدید و با مواد یکدست شد دومی را اضافه کنید ) آرد را بریزید و دوباره هم بزنید.
حالا پسته و میوه های خشک را اضافه کنید و مخلوط کنید. میوه های خشک درشت را ریز خرد کنید. مواد را به ۳ قسمت تقسیم کنید و داخل سینی فر کاغذ روغنی یا فویل پهن کنید.
خمیر را به طول ۲۵ سانت به قطر ۱ بند انگشت باز کنید. به مدت ۲۵ دقیقه در فر گذاشته با تا وقتی که شیرینی ها طلایی رنگ شود. از فر بیرون آورده و بگذارید خنک شود و به کمک یک چاقوی دندانه دار بیسکویت ها را برش بدهید.
اگر چاقوی دندانه دار نباشد شیرینی ها خورد می شود. سپس دوباره در سینی چیده و در فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

داستان بخوان
این مطلب را به اشتراک بگذارید
طراحی سایت اینترنتی