طرز تهیه توپک بیسکویتی ایرمیک

توپک بیسکوییتی ایرمیک

توپک بیسکویتی ایرمیک ( به زبان انگلیسی : Biscuit Tupper ) یکی از انواع شیرینی های خشک است که برای تولد یا مراسم آن را استفاده می کنند. این شیرینی در ترکیه مرسوم است.

درست کردن توپک بیسکویتی ایرمیک

مواد لازم برای تهیه توپک بیسکویتی ایرمیک

  • 3 لیوان شیر
  • 7 قاشق غذاخوری ایرمیک ( آرد سمولینا )
  • 7 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 پاکت کرم شانتی ( یا پودر خامه )
  • 1 پاکت بیسکویت سبوس دار گندم ( مثل ساقه طلایی )
  • پودر نارگیل و پودر کاکائو برای غلطاندن توپکها

روش پختن توپک بیسکویتی ایرمیک

شیر، شکر و ایرمیک را در قابلمه ای روی اجاق مدام هم زده بپزید وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید. بعد از خنک شدن کرم شانتی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس بیسکوییت خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. تیکه هایی به اندازه گردو برداشته گرد کنید و در پودر نارگیل و پودر کاکائو بغلطانید. کمی در یخچال نگه داشته و سرو کنید.

نکته آشپزی:
کرم شانتی ( بسته هاى 75 گرمى ) در واقع همان پودر خامه است که هم شیرین شده و هم به آن اسانس اضافه شده است. و با شیر هم زده می شود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده می شود.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید