طرز تهیه پای زغال اخته

پای زغال لخته

پای زغال اخته ( به انگلیسی : Blueberry crumble Pie ) همانند دیگری شیرینی های پای، با خمیر پای تهیه می شود و آن را با زغال اخته پر کرده و با جو پرک بو داده شده تزیین می کنیم.

درست کردن پای زغال اخته

مواد اولیه پای زغال لخته

مواد لازم برای تهیه پای زغال اخته

مواد پوسته:

  • ۵ و ۱/۲ فنجان ( ۸۰۰ گرم ) زغال اخته تازه
  • ۱/۲ فنجان ( ۱۰۰ گرم ) شکر دانه ای
  • ۱/۳ فنجان ( ۴۰ گرم ) آرد همه منظوره
  • ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۲ قاشق چای خوری پوست لیمو
  • نمک مقداری
    مواد رویه و تزیین:
  • ۱/۲ فنجان ( ۱۰۰ گرم ) شکر قهوه ای
  • ۶ قاشق غذا خوری ( ۵۰ گرم ) آرد همه منظوره
  • ۱ قاشق چایخوری دارچین
  • ۶ قاشق سوپخوری ( ۸۵ گرم ) کره
  • ۲/۳ فنجان ( ۵۰ گرم ) جو دو سر پرک

جدول ارزش غذایی پای زغال لخته

داستان بخوان

جدول ارزش غذایی پای زغال اخته

کالری ۳۰۰
سدیم ۲۹۰ میلی گرم
چربی ۱۴ گرم
پتاسیم ۰ میلی گرم
چربی اشباع شده ۷ گرم
کربن ۴۴ گرم
فیبر ۱ گرم
منگنز ۰ گرم
قند ۲۵ گرم
پروتئین ۳ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
ویتامین آ ۰٪
کلسیم ۰٪
ویتامین سی ۰٪
آهن ۲٪

روش تهیه پای زغال اخته

پوسته: در یک کاسه بزرگ آرد و نشاسته ذرت و شکر و نمک را مخلوط کرده سپس کره را با چنگال تکه تکه کرده و در مواد ریخته و مخلوط کنید.
تهیه مواد داخل پای: در یک کاسه بزرگ، زغال اخته، شکر دانه ای، آرد، نشاسته ذرت، آب لیمو و پوست لیمو را ترکیب کنید. سپس در یخچال بگذارید.
فر را تا دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت ( ۲۰۴ درجه سانتیگراد ) گرم کنید.
خمیر را روی سطح کار گذاشته و کمی ورز دهید و به اندازه ۹ اینچ باز کنید و در ظرف پخت گذاشته و با انگشت به ظرف بچسبانید و پهن کنید. سپس مواد داخل پای را با قاشق وسط آن بریزید.
تهیه مواد تزیین پای: در یک کاسه متوسط شکر قهوه ای، آرد و دارچین را با هم ​​مخلوط کنید. سپس تکه های کره را در آن انداخته و روی پای ریخته و جو دو سر پرک روی آن بپاشید.

درست کردن پای زغال لخته

زمان پخت پای ۲۵ دقیقه است. درجه حرارت فر را به دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت ( ۱۹۰ درجه سانتیگراد ) کم کنید و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه دیگر بگذارید پای بپزد. بعد از ۲۰ دقیقه برای اینکه لبه های پای نسوزد، روی آن را در فویل آلومینیومی بپیچید.
سپس از فر خارج کرده و بعد از ۳ ساعت که کاملا خنک شده برش بزنید و سرو کنید.

پادکست شعر گوش کن

پای زغال لخته پخته شده

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
طراحی سایت اینترنتی