طرز تهیه پای زغال اخته

پای زغال لخته

پای زغال اخته ( به انگلیسی : Blueberry crumble Pie ) همانند دیگری شیرینی های پای، با خمیر پای تهیه می شود و آن را با زغال اخته پر کرده و با جو پرک بو داده شده تزیین می کنیم.

پذیرش آگهی در پرتال شیرینی فروشی

درست کردن پای زغال اخته

مواد اولیه پای زغال لخته

مواد لازم برای تهیه پای زغال اخته

مواد پوسته:

  • ۵ و ۱/۲ فنجان ( ۸۰۰ گرم ) زغال اخته تازه
  • ۱/۲ فنجان ( ۱۰۰ گرم ) شکر دانه ای
  • ۱/۳ فنجان ( ۴۰ گرم ) آرد همه منظوره
  • ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۲ قاشق چای خوری پوست لیمو
  • نمک مقداری
    مواد رویه و تزیین:
  • ۱/۲ فنجان ( ۱۰۰ گرم ) شکر قهوه ای
  • ۶ قاشق غذا خوری ( ۵۰ گرم ) آرد همه منظوره
  • ۱ قاشق چایخوری دارچین
  • ۶ قاشق سوپخوری ( ۸۵ گرم ) کره
  • ۲/۳ فنجان ( ۵۰ گرم ) جو دو سر پرک

جدول ارزش غذایی پای زغال لخته

داستان بخوان

جدول ارزش غذایی پای زغال اخته

کالری ۳۰۰
سدیم ۲۹۰ میلی گرم
چربی ۱۴ گرم
پتاسیم ۰ میلی گرم
چربی اشباع شده ۷ گرم
کربن ۴۴ گرم
فیبر ۱ گرم
منگنز ۰ گرم
قند ۲۵ گرم
پروتئین ۳ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
ویتامین آ ۰٪
کلسیم ۰٪
ویتامین سی ۰٪
آهن ۲٪

روش تهیه پای زغال اخته

پوسته: در یک کاسه بزرگ آرد و نشاسته ذرت و شکر و نمک را مخلوط کرده سپس کره را با چنگال تکه تکه کرده و در مواد ریخته و مخلوط کنید.
تهیه مواد داخل پای: در یک کاسه بزرگ، زغال اخته، شکر دانه ای، آرد، نشاسته ذرت، آب لیمو و پوست لیمو را ترکیب کنید. سپس در یخچال بگذارید.
فر را تا دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت ( ۲۰۴ درجه سانتیگراد ) گرم کنید.
خمیر را روی سطح کار گذاشته و کمی ورز دهید و به اندازه ۹ اینچ باز کنید و در ظرف پخت گذاشته و با انگشت به ظرف بچسبانید و پهن کنید. سپس مواد داخل پای را با قاشق وسط آن بریزید.
تهیه مواد تزیین پای: در یک کاسه متوسط شکر قهوه ای، آرد و دارچین را با هم ​​مخلوط کنید. سپس تکه های کره را در آن انداخته و روی پای ریخته و جو دو سر پرک روی آن بپاشید.

درست کردن پای زغال لخته

زمان پخت پای ۲۵ دقیقه است. درجه حرارت فر را به دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت ( ۱۹۰ درجه سانتیگراد ) کم کنید و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه دیگر بگذارید پای بپزد. بعد از ۲۰ دقیقه برای اینکه لبه های پای نسوزد، روی آن را در فویل آلومینیومی بپیچید.
سپس از فر خارج کرده و بعد از ۳ ساعت که کاملا خنک شده برش بزنید و سرو کنید.

پادکست شعر گوش کن

پای زغال لخته پخته شده

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
طراحی سایت اینترنتی