طرز تهیه چوب شور

نان چوبی

نان چوبی ( به ایتالیایی : Grissini ) به شکل میله های نان خشک است که در شهر تورین ایتالیا پخته شده است. ( به اصطلاح: چوب شور )

درست کردن چوب شور ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه چوب شور

  • 1 بسته مخمر خشک
  • 4 و 1/4 فنجان آرد معمولی
  • 2 قاشق غذاخوری کره نرم شده
  • 2 قاشق غذاخوری قند
  • 1 قاشق غذا خوری نمک
    برای رویه:
  • 3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/8 تا 1/4 قاشق چای خوری پودر سیر
  • مقداری پونه خشک

تهیه نان چوبی ایتالیایی

جدول ارزش غذایی چوب شور

چربی 0.5 گرم 0٪
چربی اشباع 0.1 گرم 0٪
چربی غیر اشباع 0.2 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 35.7 میلی گرم 1٪
پتاسیم 6.2 میلی گرم 0٪
کربوهیدرات 3.4 گرم 1٪
فیبر 0.1 گرم 0٪
شکر 0.1 گرم
پروتئین 0.6 گرم 1٪
ویتامین A صفر
ویتامین C صفر
کلسیم 0٪
آهن 1٪
ویتامین D صفر
ویتامین B-6 صفر
ویتامین B-12 صفر
منیزیم 0٪تهیه نان چوبی خانگی

روش پختن چوب شور

برای تهیه خمیر، 1/4 فنجان آب گرم را در کاسه بریزید. سپس مخمر را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند.

آرد، کره، شکر و نمک را اضافه کنید و یک و 1/4 فنجان به اضافه 2 قاشق غذاخوری آب گرم بریزید؛ هم بزنید تا خمیر صاف و یکدست شود و بگذارید 5 دقیقه بماند.

خمیر را روی سطح قرار دهید. سپس با وردنه آن را پهن کنید و به قطعه های 20 سانتی متری برش دهید. هر تکه را تا بزنید تا بصورت رول شود. سپس آن را با پارچه ای بپوشانید و بگذارید حدود 45 دقیقه بماند و حجمش دو برابر شود.

از قبل فر را 400 درجه فارنهایت گرم کنید. نان ها را در فر قرار دهید و بگذارید بپزد.

تهیه رویه:

کره و نمک را مخلوط کنید و روی نان ها بزنید و بگذارید بپزد. ترکیب نمک، پودر سیر و پونه را تهیه کنید و روی نان های تنوری برس کنید. و در آخر مقداری کره ذوب شده روی نان بریزید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید