طرز تهیه نان چوبی

نان چوبی

نان چوبی ( به ایتالیایی : grissini ) به شکل میله های نان خشک است که در شهر تورین ایتالیا پخته شده است. نان ها مانند شکلات و یا شکل مداد هستند.

درست کردن نان چوبی ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه نان چوبی

1 بسته مخمر خشک
 4 و 1/4 فنجان آرد معمولی
2 قاشق غذاخوری کره نرم شده
2 قاشق غذاخوری قند
1 قاشق غذا خوری نمک
برای رویه:
3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/8 تا 1/4 قاشق چای خوری پودر سیر
مقداری پونه خشک

تهیه نان چوبی ایتالیایی

جدول ارزش غذایی نان چوبی

کل چربی 0.5 گرم 0٪
چربی اشباع 0.1 گرم 0٪
چربی غیر اشباع 0.2 گرم
0.2 گرم چربی غیر اشباع شده
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 35.7 میلی گرم 1٪
پتاسیم 6.2 میلی گرم 0٪
کل کربوهیدرات 3.4 گرم 1٪
فیبر غذایی 0.1 گرم 0٪
شکر 0.1 گرم
پروتئین 0.6 گرم 1٪
ویتامین A صفر ویتامین C صفر
کلسیم 0٪ آهن 1٪
ویتامین D صفر ویتامین B-6 صفر
ویتامین B-12 صفر منیزیم 0٪

تهیه نان چوبی خانگی

روش پختن نان چوبی

تهیه خمیر: 1/4 فنجان آب گرم را در کاسه مورد نظر بریزید. سپس مخمر را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. آرد، کره، شکر، نمک را اضافه کنید و یک و 1/4 فنجان به اضافه 2 قاشق غذاخوری آب گرم بریزید؛ هم بزنید تا خمیر صاف و یکدست شود. و بگذارید 5 دقیقه بماند.
خمیر روی سطح قرار دهید. سپس با وردنه آن را پهن کنید و به قطعه های 20 سانتی متری برش دهید. هر تکه را تا بزنید تا بصورت رول شود. سپس آن را با پارچه ای بپوشانید و بگذارید حدود 45 دقیقه بماند و حجمش دو برابر شود.
از قبل فر را تا دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. نان ها را در فر قرار دهید و بگذارید بپزد.
تهیه رویه:
کره و نمک را مخلوط کنید و روی نان ها بزنید و بگذارید بپزد. ترکیب نمک، پودر سیر و پونه را تهیه کنید و روی نان های تنوری برس کنید. و در آخر مقداری کره ذوب شده روی نان بریزید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی