طرز تهیه نان چوبی

نان چوبی

نان چوبی ( به ایتالیایی : Grissini ) به شکل میله های نان خشک است که در شهر تورین ایتالیا پخته شده است. ( به اصطلاح: چوب شور )

پذیرش آگهی در پرتال شیرینی فروشی

درست کردن نان چوبی ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه نان چوبی

  • ۱ بسته مخمر خشک
  • ۴ و ۱/۴ فنجان آرد معمولی
  • ۲ قاشق غذاخوری کره نرم شده
  • ۲ قاشق غذاخوری قند
  • ۱ قاشق غذا خوری نمک
    برای رویه:
  • ۳ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۱/۸ تا ۱/۴ قاشق چای خوری پودر سیر
  • مقداری پونه خشک

تهیه نان چوبی ایتالیایی

جدول ارزش غذایی نان چوبی

چربی ۰٫۵ گرم ۰٪
چربی اشباع ۰٫۱ گرم ۰٪
چربی غیر اشباع ۰٫۲ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم ۰٪
سدیم ۳۵٫۷ میلی گرم ۱٪
پتاسیم ۶٫۲ میلی گرم ۰٪
کربوهیدرات ۳٫۴ گرم ۱٪
فیبر ۰٫۱ گرم ۰٪
شکر ۰٫۱ گرم
پروتئین ۰٫۶ گرم ۱٪
ویتامین A صفر
ویتامین C صفر
کلسیم ۰٪
آهن ۱٪
ویتامین D صفر
ویتامین B-6 صفر
ویتامین B-12 صفر
منیزیم ۰٪تهیه نان چوبی خانگی

روش پختن نان چوبی

برای تهیه خمیر، ۱/۴ فنجان آب گرم را در کاسه بریزید. سپس مخمر را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.

داستان بخوان

آرد، کره، شکر و نمک را اضافه کنید و یک و ۱/۴ فنجان به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب گرم بریزید؛ هم بزنید تا خمیر صاف و یکدست شود و بگذارید ۵ دقیقه بماند.

خمیر را روی سطح قرار دهید. سپس با وردنه آن را پهن کنید و به قطعه های ۲۰ سانتی متری برش دهید. هر تکه را تا بزنید تا بصورت رول شود. سپس آن را با پارچه ای بپوشانید و بگذارید حدود ۴۵ دقیقه بماند و حجمش دو برابر شود.

از قبل فر را ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. نان ها را در فر قرار دهید و بگذارید بپزد.

تهیه رویه:

پادکست شعر گوش کن

کره و نمک را مخلوط کنید و روی نان ها بزنید و بگذارید بپزد. ترکیب نمک، پودر سیر و پونه را تهیه کنید و روی نان های تنوری برس کنید. و در آخر مقداری کره ذوب شده روی نان بریزید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی