طرز تهیه نان پنیری

نان پنیری ترکیه ای

نان پنیری ترکیه ای ( به ترکی : Pasca ) بسیار خوشمزه و لذیذ است که طرفداران بسیاری دارد. این نان مخصوص ترکیه است.

پذیرش آگهی در پرتال شیرینی فروشی

درست کردن نان پنیری ترکیه ای

مواد لازم برای تهیه نان پنیری

  • شیر پرچرب ۲۵۰ میلی لیتر معادل یک پیمانه
  • آب ولرم ۲۵۰ میلی لیتر معادل یک پیمانه
  • کمی بیشتر از ۱/۲ لیوان روغن مایع ( یک لیوان معادل ۱۸۰ گرم )
  • تخم مرغ ۲ عدد ( سفیده ها برای خمیر و زرده ها برای رومال پوآجا )
  • خمیر مایه خشک ۱ پاکت ( ۱۰ گرم )
  • نمک ۱ و ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • شکر ۱ قاشق مرباخوری
  • آرد به مقدار لازم

پختن نان پنیری ترکیه ای

روش پختن نان پنیری

شکر را در آب ولرم حل کرده خمیر مایه را روی آب بپاشید ( خمیر مایه نیاز به هم زدن ندارد ).

۱۰ دقیقه استراحت دهید. بعد بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید. آرد را در آخر اضافه کردهم به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.

داستان بخوان

یک ساعت استراحت دهید. سپس تکه هایی کمی بزرگتر از گردو برداشته و به اندازه نعلبکی باز کنید. وسطش پنیر گذاشته و و بعد شکل دهید. سپس روی آن زرده تخم مرغ زده و در فر بگذارید.

دمای معمول برای این نان ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است که چند دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا خمیر طلایی شود. برای این نان، هر نوع پنیر سفیدی قابل استفاده است.

پادکست شعر گوش کن

این نان بسیار خوشمزه است! نوش جان!

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی