طرز تهیه نان پنیری

نان پنیری ترکیه ای

نان پنیری ترکیه ای ( به ترکی : Pasca ) بسیار خوشمزه و لذیذ است که طرفداران بسیاری دارد. این نان مخصوص ترکیه است.

درست کردن نان پنیری ترکیه ای

مواد لازم برای تهیه نان پنیری

شير پرچرب 250ml معادل يك پيمانه
آب ولرم 250ml معادل يك پيمانه
كمی بيشتر از نصف ليوان روغن مايع ( يك ليوان تقريبا 180 گرم هست )
تخم مرغ 2 عدد ( سفيده ها براي خمير و زرده ها برای رومال پوآجا )
خمير مايه خشك 1 پاكت ( 10 گرم  )
نمك يك و نيم قاشق مرباخوری
شكر 1 قاشق مرباخوری
آرد به مقدار لازم

طرز تهیه نان پنیری ترکیه ای

روش پختن نان پنیری

شكر را در آب ولرم حل كرده خمير مايه را روی آب می پاشيم (خمير مايه نياز به همزدن نداره).
ده دقيقه استراحت مي دهيم. بعد بقيه مواد را اضافه می كنيم و هم می زنيم. آرد را در آخر اضافه مي كنيم به اندره ای كه خمير به دست نچسبد.
يك ساعت استراحت داده تكه هايی كمی بزرگتر از گردو برمی داريم و به اندازه نعلبكی باز می كنيم. وسطش پنير می گذاريم و و بعد شکل می دهیم.
پس زرده تخم مرغ را می زنیم و در فر مقرار می دهیم.
دمای معمول برای این نان 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقيقه است كه چند دقيقه آخر گريل را روشن كنيد تا خمير طلايی شود.
توجه : هر نوع پنير سفيدی قابل استفاده است.

این نان بسیار خوشمزه است! نوش جان!

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی