طرز تهیه پیراشکی لقمه ای شکلاتی

پیراشکی لقمه ای شکلاتی

پیراشکی لقمه ای شکلاتی یکی از انواع دونات است که بسیار لذیذ است و شما می توانید با دستور زیر در خانه بپزید. هم تازه است و هم بهداشتی و با روغن سالم. با ما همراه باشید.

درست کردن پیراشکی لقمه ای شکلاتی

مواد لازم برای تهیه پیراشکی لقمه ای شکلاتی

آرد الك شده 3 و 1/4 پيمانه
بيكينگ پودر يك قاشق چايخوری
نمك و وانیل از هر کدام 1/4قاشق چايخوری
تخم مرغ 2 عدد
شكر و ماست از هر کدام 2/3 پيمانه
جوش شيرين نصف قاشق چايخوری
روغن برای سرخ كردن به ميزان لازم
مواد لازم سس شكلات:
شكلات تخته ای 250 گرم
خامه 500 گرم

پختن پیراشکی لقمه ای شکلاتی

روش پختن پیراشکی لقمه ای شکلاتی

آرد، جوش شيرين، نمك و بيكينگ پودر را با هم الك كرده كنار بگذاريد. تخم مرغ، شكر و وانيل را با هم بزنيد تا كاملا پف كرده و روشن شود. مواد خشك را داخل مايه تخم مرغ ريخته و ماست را اضافه كنيد زياد نزنيد تا خمير صافی به دست آيد. روی خمير را بپوشانيد و دو ساعت در يخچال نگه داريد. روی سطح ميز را آرد پاشيده و خمير را به قطر يك سانتی متر پهن كرده و قالب بزنيد. روغن را در قابلمه داغ كنيد و پيراشكی را يكی يكی در روغن بيندازيد و بعد از سرخ شدن به روی حوله كاغذی قرار دهيد تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس سس شكلات را روی آن بريزيد.

طرز تهيه رویه:
خامه را بجوشانيد و پس از آن كه ولرم شد شكلات را به طريق بن ماری ذوب كرده، با خامه مخلوط كنيد و روی پيراشكی بريزيد.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی