طرز تهیه پای شکلاتی

پای شکلاتی

پای شکلاتی ( به انگلیسی : Chocolate Pie ) یک شیرینی پای شامل دو لایه کیک با پوششی از شکلات است. این شیرینی در آمریکا به وجود آمده، اما در حال حاضر نیز در سایر نقاط کره جنوبی به عنوان یک نام تجاری یا یک اصطلاح عمومی استفاده می شود.

درست کردن پای شکلاتی

مواد لازم برای تهیه پای شکلاتی

1 فنجان آرد
1/4 فنجان گردو
1 قاشق غذاخوری شکر
مقداری نمک
1/2 فنجان کره سرد شده
2 قاشق غذاخوری آب یخ
مواد داخل پای:
1/4 فنجان کره
2 اونس شکلات ذوب شده
3 تخم مرغ بزرگ
1 شکر
3/4 فنجان نشاسته ذرت
1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
3 قاشق غذا خوری شربت افرا
1/4 قاشق چای خوری نمک
11/2 فنجان گردو خرد شده

پای شکلاتی گردویی

روش پختن پای شکلاتی

پخت پای: آرد، گردو، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و با مخلوط کن خمیر را مخلوط کنید تا مخلوط شبیه خرده خرده درشت باشد. آب یخ را باخمیر مخلوط کنید تا جایی که چسبناک نباشد. خمیر را در بسته بندی پلاستیکی قرار دهید و حداقل 30 دقیقه روی آنرا بپوشانید.
خمیر را بر روی یک سطح نازک ریخته و به یک دایره 12 اینچی پهن کنید. با دقت خمیر را بر روی سطح پهن کنید که به 9 اینچ برسد. خمیر را در ظرف کیک پهن کنید و اضافی خمیر از لبه را جدا کنید. زمان پخت 350 درجه فارنهایت است.
تهی مواد درون پای: کره و شکلات را در یک کاسه کوچک بریزید تا با حرارت متوسط آب شود، سپس خنک کنید. تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و سپس با شکر مخلوط کنید. ذرت، وانیل، شربت، نمک و مخلوط کره ذوب شده را به خوبی مخلوط کنید.

گردوها را در انتها قرار دهید و مخلوط را روی آنها بریزید. پخت را تا زمانی که کمی پف کند تنظیم کنید، حدود 45 دقیقه. برای اینکه ببینید پخته شده یا نه با چنگال در پای فرو کنید و نباید به چنگال بچسبد.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی