طرز تهیه شیرینی بابکا شکلاتی

شیرینی بابکا

نان بابکا ( به انگلیسی : Babka ) که آن را با نام Kulich می شناسند یک نوع شیرینی است بین نان و کیک که به دو شکل پخته می شود. یکی مثل کیک ساده و دیگری نوع یهودی آن یعنی نان غنی شده شیرین. دستور پختی که امروز آموزش می دهیم با شکلات یا دارچین پر می شود. این نان در اروپای شرقی تولید می شده است.

درست کردن شیرینی بابکا

مواد لازم برای تهیه شیرینی بابکا

مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی بابکا

1 فنجان شیر
¼ فنجان آب
¼ فنجان شکر دانه ای
¼ فنجان (4 قاشق غذا خوری) کره
2 بسته مخمر فوری
2 تخم مرغ بزرگ
3/4 فنجان آرد
½ قاشق چای خوری نمک
برای پر کردن:
180 گرم شکلات تیره خرد شده
¼ فنجان کره ذوب شده
1 قاشق غذاخوری دارچین
برای رویه:
¼ فنجان آرد
1 قاشق غذاخوری دارچین
نمک
3 قاشق غذا خوری کره ذوب شده

روش پختن شیرینی بابکا

مرحله 1: در نظر داشته باشید که این دستور برای دو تیکه بزرگ مستطیلی بابکا آموزش داده می شود.
در یک کاسه متوسط، شیر، آب، کره و قند را روی حرارت کم حرارت دهید، تا زمانی که کره ذوب شود و خوب با هم مخلوط کنید. تا دمای مخلوط به حدود 105 F برسد، سپس مخمر را اضافه کنید. هنگامی که شروع به حباب زدن کرد، تخم مرغ ها را اضافه کنید.

مرحله 2: آرد و نمک را اضافه کنید، تا زمانی که خمیر صاف و یکدست شود. با دست ورز دهید تا به حالت کششی برسد.

مرحله 3: خمیر را به شکل یک توپ درآورید و در یک کاسه قرار دهید. آن را با یک حوله آشپزخانه بپوشانید و خمیر را به مدت 1 ساعت در دمای اتاق بگذارید تا اندازه آن دو برابر شود.

آماده سازی خمیر نان بابکا

مرحله 4: در حالی که خمیر درست می شود، مواد درون آن را آماده می کنیم. در ظرفی روی گاز یا در مایکروویو، شکلات را ذوب کنید. سپس با کره ذوب شده و دارچین مخلوط کنید.

آماده سازی مواد داخل شیرینی بابکا

پر کردن بابکا
مرحله 5: خمیر را کمی مشت بزنید. آن را روی یک سطح کاری فلورید کنید و بگذارید و به شکل مستطیل در حدود 12 در 15 اینچی باز کنید.

مواد داخل آن باید غلیط باشد. مواد را روی خمیر بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید،فقط یک قسمت کمی را شکلات نزنید.

برس کردن خمیر با شکلات

مرحله 6: سپس خمیر را از سمت طول به دو بخش برش دهید و ته خمیر را خوب ببندید و سفت کنید.

رول کردن خمیر شیرینی بابکا

مرحله 7: ظرف کیک را آماده کنید. هر بخش خمیر را در ظرف گذاشته و  به مدت یکساعت بگذاید بماند تا حجم آم زیاد شود و طرف پر شود. فر با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

مرحله 8: آرد، دارچین، نمک و 2 قاشق سوپخوری کره ذوب شده را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید، و هم بزنید تا بصورت کشدار شود. سپس آن را روی خمیر برس کنید.

مرحله 9: روی قفسه بالایی فر به مدت 25-30 دقیقه بگذارید تا بپزد و قهوه ای شود. از اجاق خارج کنید و قبل از سرو کردن بگذارید کامل سرد شود.

پختن نان بابکا

این کیک به مدت سه روز در دمای خنک قابل استفاده است. و به مدت یکماه میتوانید در فریزر نگهداری کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی