طرز تهیه بیسکویت شکلاتی

بیسکوییت شکلاتی

یکی از خوشمزه ترین بیسکویتها، بیسکوییت شکلاتی ( به انگلیسی : chocolate biscuit) است. در اینجا آموزش روش پخت بیسکوییت شکلاتی را به شما آموزش می دهیم. از مواد نگهدارنده دوری کنید و خودتان دست به کار شوید.

درست کردن بیسکویت شکلاتی ساده

مواد لازم برای تهیه بیسکویت شکلاتی

100 گرم کره خرد شده
شکلات تیره 200 گرم خرد شده
1/3 فنجان ( 100 گرم ) کره بادام زمینی تند
2/3 فنجان ( 150 گرم ) شکر کاستور
1 تخم مرغ، به آرامی ضرب و شتم
1/4 فنجان ( 185 گرم ) آرد ساده
1/2 قاشق چای خوری بیکربنات سودا
1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری نان برشته نشده نان خرد شده

آموزش پخت بیسکوییت شکلاتی

روش پختن بیسکوییت شکلاتی

1- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- کره و نیمی از شکلات را در یک کاسه مخلوط کرده و در کاسه ای پر از آب جوش بگذارید و ( طوری که کاسه با آب تماسی نداشته باشد) و هم بزنید تا ذوب شود. سپس کنار بگذارید.
3- کره بادام زمینی، شکر و تخم مرغ را مخلوط  کنید. سپس آرد، بی کربنات سودا و کاکائو را ترکیب کنید. تقریبا نیمی از شکلات را بگذارید باقی بماند.
4- در یک کاسه جداگانه، آجیل و شکلات باقی مانده را ترکیب کنید.
5- با 2 قاشق چای خوری از خمیر رولی به قطر 3 سانتی متر درست کرده و بر روی سینی پهن کنید. با یک قاشق مرطوب، مخلوط را به آرامی وسط خمیر بریزید. زمان پخت 12-15 دقیقه است، طوری که وسط بیسکویت کمی نرم است. ظرف را از فر بیرون آورده و 5 دقیقه روی سینی ها قرار دهید و سپس بگذارید تا کامل خنک شود.

برای دیدن انواع بیسکوییت اینجا کلیک کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی