طرز تهیه بیسکویت شکلاتی

بیسکوییت شکلاتی

یکی از خوشمزه ترین بیسکویت ها، بیسکویت شکلاتی ( به انگلیسی : chocolate biscuit) است. در اینجا آموزش روش پخت بیسکویت شکلاتی را به شما آموزش می دهیم. از مواد نگهدارنده دوری کنید و خودتان دست به کار شوید.

درست کردن بیسکویت شکلاتی ساده

مواد لازم برای تهیه بیسکویت شکلاتی

  • ۱۰۰ گرم کره خرد شده
  • شکلات تیره ۲۰۰ گرم خرد شده
  • ۱/۳ فنجان ( ۱۰۰ گرم ) کره بادام زمینی تند
  • ۲/۳ فنجان ( ۱۵۰ گرم ) شکر کاستور
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱/۴ فنجان ( ۱۸۵ گرم ) آرد ساده
  • ۱/۲ قاشق چای خوری سودا
  • ۱ قاشق غذا خوری پودر کاکائو
  • ۲ قاشق غذاخوری نان برشته نشده خرد شده

آموزش پخت بیسکوییت شکلاتی

روش پختن بیسکوییت شکلاتی

فر را ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره و نیمی از شکلات را در یک کاسه مخلوط کرده و در کاسه ای پر از آب جوش بگذارید و ( طوری که کاسه با آب تماسی نداشته باشد) و هم بزنید تا ذوب شود و سپس کنار بگذارید.
کره بادام زمینی، شکر و تخم مرغ را مخلوط  کنید. سپس آرد، بی کربنات سودا و کاکائو را ترکیب کنید. تقریبا نیمی از شکلات را بگذارید باقی بماند. در یک کاسه جداگانه، آجیل و شکلات باقی مانده را ترکیب کنید.
با ۲ قاشق چای خوری از خمیر رولی به قطر ۳ سانتی متر درست کرده و بر روی سینی پهن کنید. با یک قاشق مرطوب، مخلوط را به آرامی وسط خمیر بریزید. زمان پخت ۱۲-۱۵ دقیقه است، طوری که وسط بیسکویت کمی نرم است. ظرف را از فر بیرون آورده و ۵ دقیقه روی سینی ها قرار دهید و سپس بگذارید تا کامل خنک شود.

پادکست شعر گوش کن

برای دیدن انواع بیسکوییت اینجا کلیک کنید.

داستان بخوان

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
طراحی سایت اینترنتی