طرز تهیه نان ذرت رژیمی

نان ذرت رژیمی

نان ذرت رژیمی سرشار از سبوس و فاقد گلوتن است. گلوتن نوعی پروتئین است که برای همه قابل جذب نیست و نان هایی مانند گندم یا جو وجود دارد. پس برای حفظ سلامت و تامین مواد مغذی غلات استفاده از این نان توصیه می شود.

درست کردن نان ذرت رزیمی

مواد لازم برای تهیه نان ذرت رژیمی

شیر ( کم‌چرب ) یک دوم پیمانه ( 80 میلی‌لیتر )
شکر 1 قاشق چای خوری ( 8 گرم )
آرد گندم یک سوم پیمانه (40 گرم )
آرد ذرت یک دوم پیمانه ( 45 گرم )
بیکینگ‌ پودر 1 قاشق چای خوری ( 3 گرم )
نمک یک دوم قاشق چای خوری ( 3 گرم )
سفیده تخم‌مرغ 2 تا 3 عدد ( 60 گرم )
روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری ( 30 میلی‌لیتر )

روش پختن نان ذرت رژیمی

در یک کاسه آردگندم، آرد ذرت، شکر، بیکینگ‌پودر و نمک را مخلوط کنید.
در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ را به وسیله هم‌زن دستی بزنید تا کاملاً کف کند.
سپس شیر را اضافه کرده و با مواد خشک به همراه روغن مایع مخلوط کنید.
فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده، قالبی به ابعاد 20×5 سانتی‌متری را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید و مایه را در آن بریزید.
سپس در طبقه‌ی وسط فر به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
یادتون باشه نون نسوزه!
برای اطمینان از پخت نان، خلال چوبی را در نان فرو کنید اگر از نان چیزی به آن نچسبید، نان پخته است.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی