طرز تهیه بیسکویت مکزیکی

بیسکویت مکزیکی

بیسکویت مکزیکی ( به مکزیکی : Coyotas ) از مکزیک منشا گرفته و اکنون در سراسر جهان از آن لذت می برد. در انگلستان و آمریکا به وفور یافت می شود. Coyotas کویاتا را برای صبحانه با قهوه می خورند.

پذیرش آگهی در پرتال شیرینی فروشی

پادکست شعر گوش کن

درست کردن بیسکویت مکزیکی

مواد لازم برای تهیه بیسکویت مکزیکی

  • ۲ پیمانه و ۵ قاشق آرد
  • ۱ پیمانه کره
  • ۶ تکه شکر قهوه ای
  • ۲ قاشق غذاخوری مخمر
  • ۱ فنجان آب
  • ۲ عدد تخم مرغ

روش پختن بیسکویت مکزیکی

در یک فنجان آب ۲ تکه از شکر قهوه ای را حل کرده و کنار بگذارید. ۴ تکه دیگر را در ۵ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. با دست به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک ظرف جداگانه آرد، کره و مخمر و مخلوط بالایی ( آب و شکر قهوه ای ) را ترکیب کنید. خوب مخلوط کنید تا به قوام برسد. در صورت نیاز، آب بیشتری اضافه کنید.
خمیر را ورز دهید و به ۴۰ توپ رولی در بیاورید. با یک وردنه، هر توپ را به اندازه و شکلی که می خواهید پهن کنید. ۱ تا ۱/۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را وسط چندتای آن اضافه کنید. و لایه دیگر را روی آن بپوشانید.
با یک چاقو یا چنگال، سوراخ هایی در هر توپک بزنید و روی سینی پخت بگذارید و تخم مرغ را روی آن برس کنید . دمای فر ۳۵۰ فارنهایت است تا زمانی که طلایی شود. این بیسکویت را می توانید مغزدار مثلا با آجیل یا مربا درست کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
طراحی سایت اینترنتی