طرز تهیه بیسکویت مکزیکی

بیسکویت مکزیکی

بیسکویت مکزیکی ( به مکزیکی : Coyotas ) از مکزیک منشا گرفته و اکنون در سراسر جهان از آن لذت می برد. در انگلستان و آمریکا به وفور یافت می شود. Coyotas کویاتا را برای صبحانه با قهوه می خورند.

درست کردن بیسکویت مکزیکی

مواد لازم برای تهیه بیسکویت مکزیکی

2 پیمانه و پنج قاشق آرد
1 پیمانه کره
6 تکه شکر قهوه ای
2 قاشق غذاخوری مخمر
1 فنجان آب
2 تخم مرغ

روش پختن بیسکویت مکزیکی

در یک فنجان آب 2 تکه از شکر قهوه ای را حل کرده و کنار بگذارید. 4 تکه دیگر را در 5 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. با دست به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک ظرف جداگانه آرد،کره و مخمر و مخلوط بالایی ( آب و شکر قهوه ای ) را ترکیب کنید. خوب مخلوط کنید تا به یک قوام خام برسد. در صورت نیاز، آب بیشتری اضافه کنید.
خمیر را با ورز دهید و به 40 توپ رولی در بیاورید. با یک وردنه، هر توپ را به اندازه و شکلی که می خواهید پهن کنید. 1 تا 1/2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را وسط چندتای آن اضافه کنید. و لایه دیگر را روی آن بپوشانید.
با یک چاقو یا چنگال، سوراخ هایی در هر تویک بزنید و روی سینی پخت بگذارید و تخم مرغ را روی آن برس کنید . دمای فر 350º فارنهایت است تا زمانی که طلایی شود. این بیسکویت را می توانید مغزدار درست کنید. مثلا با آجیل یا مربا.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی