طرز تهیه بیسکویت رژیمی

بیسکویت رژیمی

بیسکویت رژیمی مخصوص افرادی است که نمی توانند انواع شیرینی را میل کنند. در این آموزش به شما یاد می دهیم که بیسکویت رژیمی درست کنید و با خیال راحت میل کنید. به جای شکر از عسل استفاده کنید.

درست کردن بیسکویت رژیمی

مواد لازم برای تهیه بیسکویت رژیمی

آرد 1 و 2/3 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کره بادام زمینی 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای ( یا عسل ) 1/4 پیمانه
سفیده تخم مرغ 4 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد

پخت بیسکویت رژیمی

روش پختن بیسکویت رژیمی

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب های مستطیل شکلی را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس آنها را کنار بگذارید. در یک کاسه، آرد و بکینگ پودر را خوب با هم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
در یک کاسه دیگر کره بادام زمینی، شکر ( یا عسل )، وانیل، تخم مرغ و سفیده های تخم مرغ را بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید مواد را داخل غذا ساز یا مخلوط کن ریخته و آنها را با هم مخلوط کنید.
در انتها مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. خمیر را داخل قالب های مستطیل شکل بریزید؛ طوری که ارتفاع خمیر در هر قالب 3-2 سانتی متر باشد. اکنون قالب ها را به مدت 20-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر طلایی شود سپس آنها را از فر درآورده، صبر کنید تا کمی خنک شوند. حالا بیسکویت ها را به کمک یک چاقوی تیز برش داده، سرو کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی