طرز تهیه نان فنتان

شیرینی فنتان

نان فنتان یا فن تان ( به انگلیسی : Fantan rolls ) یکی از شیرینی های فوق العاده لذیذ است که از کره و شیر تهیه شده و برای منطقه New England است. این نوع شیرینی یا نان بسیار خوشمزه است مخصوصا نوع پنیری آن.

درست کردن نان فنتان

مواد لازم برای تهیه نان فنتان

  • ۱ فنجان شیر
  • ۱/۴ فنجان آب
  • ۴ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ قاشق چای خوری شکر
  • ۱ بسته مخمر
  • ۴ فنجان آرد
  • ۱/۱۰ قاشق چای خوری نمک
  • ۴ قاشق غذاخوری کره ذوب شده

روش پختن نان فنتان

شیر، آب، کره و شکر را در یک قابلمه متوسط ترکیب کنید. روی حرارت گذاشته تا زمانی که کره ذوب شود.

از روی شعله بردارید و مخمر را اضافه کنید و بگذارید درست شود.

آرد و نمک را به آن اضافه کنید و آن را با یک قاشق چوبی خوب مخلوط کنید. سپس با دست ( برای ۶-۸ دقیقه ) ورز دهید ( یا با یک میکسر برقی که دارای قلاب خمیری است برای ۳-۴ دقیقه ورز دهید ).

داستان بخوان

سپس مخلوط را در یک کاسه بزرگ ریخته و روی آن را با یک حوله آشپزخانه انداخته و با پلاستیک پوشانده و به مدت ۱ ساعت بگذارید بماند تا خمیر دو برابر شود.

خمیر فنتان

به اندازه یک فنجان کوچک خمیر را تقسیم کنید. و یکی یکی روی سطح کار قرار دهید. سپس با وردنه خمیر را به شکل مستطیل دراز، لاغر تا حدود ۲۰ – ۲۵ سانتی متر بکشید. و پهن کنید.

برش خمیر فنتان

کره را آب کنید و با برس روی خمیر ها بزنید.

برش و برس کردن فنتان با کره

حالا هر خمیر دراز را چهارتا چهارتا روی هم بیندازید و با کاتر مربعی برش دهید.

برش فنتان

روی آن ها پلاستیک کشیده و بگذارید نیم ساعت بماند و پف کند. فر را ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سپس خمیرها را در ظرف فر چیده و از کره باقیمانده می توانید روی آنها بمالید و چرب کنید.

چیدن فنتان در ظرف فر

سپس آن را در فر گذاشته و بگذارید طلایی شود.

پادکست شعر گوش کن

پختن فنتان

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی