طرز تهیه نان فنتان

شیرینی فنتان

نان فنتان یا فن تان ( به انگلیسی : Fantan rolls ) یکی از شیرینی های فوق العاده لذیذ است که از کره و شیر تهیه شده و برای منطقه New England است. این نوع شیرینی یا نان بسیار خوشمزه است مخصوصا نوع پنیری آن.

درست کردن نان فنتان

مواد لازم برای تهیه نان فنتان

1 فنجان شیر
1/4 فنجان آب
4 قاشق غذاخوری کره تیکه ای
2 قاشق چای خوری شکر
1 بسته مخمر
4 فنجان آرد
1/10 قاشق چای خوری نمک
4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده

روش پختن نان فنتان

مرحله 1: شیر، آب، کره و شکر را در یک قابلمه متوسط ترکیب کنید. روی حرارت گذاشته تا زمانی که کره ذوب شود. از روی شعله بردارید و مخمر را اضافه کنید و بگذارید درست شود.

مرحله 2: آرد و نمک را به آن اضافه کنید و آن را با یک قاشق چوبی خوب مخلوط کنید. سپس با دست ( برای 6-8 دقيقه ) ورز دهید و يا با يك ميكسر برقی كه دارای قلاب خميری است ( برای 3-4 دقيقه ) ورز دهید. به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و روی آن را با یک حوله آشپزخانه کوچک پوشانده و با یک پلاستیک پوشانده و به مدت یک ساعت بگذارید بماند تا زمانی که خمیر دو برابر شود.

خمیر فنتان

مرحله 3: به اندازه یک فنجان کوچک خمیر را تقسیم کنید. و یکی یکی روی سطح کار قرار دهید. سپس با وردنه خمیر را به شکل مستطیل دراز، لاغر تا حدود 20 – 25 سانتی متر بکشید. و پهن کنید.

برش خمیر فنتان

مرحله 4: کره را آب کنید و با برس روی خمیر ها بزنید.

برش و برس کردن فنتان با کره

مرحله 5: حالا هر خمیر دراز را چهارتا چهارتا روی هم بیندازید و با کاتر مربعی برش دهید.

برش فنتان

مرحله 6: روی آن ها پلاستیک کشیده و بگذارید نیم ساعت بماند. و پف کند. فر را 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس خمیرها را در ظرف فر چیده و از کره باقیمانده می توانید روی آنها بمالید و چرب کنید.

چیدن فنتان در ظرف فر

مرحله 7: سپس آن را در فر گذاشته و بگذارید طلایی شود.

پختن فنتان

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی