طرز تهیه تارت میوه با کرم وانیلی ماسکارپون

تارت میوه با کرم وانیلی ماسکارپون نوعی شیرینی پای است که در پخت آن از میوه های تازه مثل انواع توت یا مرکبات استفاده می شود.

درست کردن تارت میوه با کرم وانیلی ماسکارپون

مواد لازم برای تهیه تارت میوه با کرم وانیلی ماسکارپون

مواد لازم برای تهیه تارت میوه

برای پوسته تارت:
2 قاشق غذاخوری ( 30 میلی لیتر ) کرم یا خامه سفت یخ زده
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1 و 1/3 فنجان ( 167 گرم ) آرد
1/2 فنجان ( 60 گرم ) شکر قنادی
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/2 فنجان ( 115 گرم ) کره

مواد کرم وانیلی ماسکارپون MASCARPONE :
250 گرم خامه mascarpone
1/2 فنجان ( 120 میلی لیتر ) کرم یا خامه سفت
1/4 فنجان ( 30 گرم ) شکر قنادی
1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
مقداری وانیل اصل
میوه های مورد علاقه:
میوه های خرد شده
آب لیمو یا پرتغال با یک قاشق آب

درست کردن تارت میوه

روش پخت تارت میوه تازه با کرم وانیلی ماسکارپون

کرم، تخم مرغ و وانیل را با در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
آرد، شکر قنادی را ترکیب کرده و ​​نمک را اضافه کنید. کره را به تکه های کوچک تقسیم کنید و در آرد ریخته و با دست مخلوط کنید.

روش آماده سازی خمیر تارت میوه

( همچنین می توانید آرد، شکر قنادی و نمک را در مخلوط کن ریخته و کمی هم بزنید سپس کره را اضافه کرده اما خیلی کم مخلوط کنید طوری که درشت باشد ).

روش آماده سازی خمیر تارت میوه

خمیر را در ظرف مورد نظر ریخته و به اندازه 3 اینچ پهن کنید. سپس روی آن پلاستیک کشیده و به مدت 1 ساعت تا 2 روز در یخچال بگذارید.

خمیر تارت میوه

خمیر را از یخچال بیرون آورده و در تمام ظرف پهن کنید. از قبل ظرف را روغن زده باشید. سپس آن را به مدت ده دقیقه در یخچال قرار بدهید.

پهن کردن خمیر تارت میوه در ظرف

با دمای 400 درجه فارنهایت ( 204 درجه سانتیگراد ) از قبل گرم کنید. خمیر را از یخچال بیرون آورده و در فویل بگذارید و  در فر قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه بپزد. با چنگال تست کنید که کامل پخته و طلایی شده باشد.
برای کرم: با استفاده از یک همزن ماسکورپون را به مدت 1 دقیقه با سرعت متوسط ​​متوسط ​​بزنید. سپس، کرم سفت یخ زده را اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد قند، عصاره وانیل و وانیل اصل را اضافه کنید. حدود 1 دقیقه با سرعت متوسط بزنید. سپس روی تارت سرد شده بریزید.

کرم ماسکارپون وانیلی

میوه ها تازه را خرد کرده و روی تارت بچینید و به مدت 15 ثانیه در ماکروفر بگذارید. بیرون آورده و سرو کنید.

نکات آشپزی: مواد کرم حتما در دمای اتاق باشند. میوه ها را حتما در یخچال نگهداری کنید که له نباشند. و حتما دقیقا موقع استفاده از یخچال خارج کنید که آب نداشته باشند.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی