طرز تهیه پای موس و کدو حلوایی یخی

پای موس و کدو حلوایی

یکی از انواع شیرینی های پای، پای موس و کدو حلوایی است که سرد سرو می شود و با خامه تزیین می شود.

درست کردن پای موس و کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه پای موس و کدو حلوایی

250 گرم کوکی زنجبیلی خورد شده
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1/3 فنجان به اضافه 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
1 فنجان پوره کدو حلوایی
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
3/4 قاشق چای خوری پودر پای کدو حلوایی
1 قوطی ماست وانیلی کم چرب
مواد کرم رویه:
1 و نصف قاشق چای خوری پودر ژلاتین
2 قاشق غذا خوری آب
1 فنجان شیر کم چربی
1/4 فنجان شربت
1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل

پختن پای کدو حلوایی یخی

روش پختن پای موس و کدو حلوایی یخی

فر را تا 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
روغن و 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای و کوکی های زنجبیلی خرد شده را در کاسه ای ترکیب کنید. و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. این مواد را در ظرف با پشت قاشق پهن کنید و دیواره ها را نیز بپوشانید. تا زمانی که طلایی شود 10 تا 15 دقیقه زما می برد. سپس بیرون آورده و بگذارید روی یک قفسه سیمی خنک شود.
در یک کاسه بزرگ، پوره کدو حلوایی، وانیل، پای کدو حلوایی و باقی مانده شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. سپس در ماست چکیده هم بزنید. سپس بگذارید سه ساعت در یخچال بماند و خنک شود. زمانی که آماده خوردن شد. آن را روی پای پخته شده بریزید.
تهیه کرم و خامه رویه:
پودر ژلاتین را با آب در یک کاسه متوسط مخلوط کنید؛ اجازه دهید حدود 5 دقیقه بماند. در یک کاسه کوچک، شیر را تا زمان به جوش آمدن گرم کنید. شیر داغ را به ژلاتین اضافه کنید تا حل شود. شربت و وانیل را اضافه کنید. این کاسه را در یک ظرف آب یخ قرار دهید و حدود 15 دقیقه بگذارید بماند. با استفاده از یک میکسر، مخلوط شیر سرد را تا حدی که سفت شود حدود 8 دقیقه هم بزنید. سپس روی پای آماده شده با قاشق بریزید.

برای دیدن انواع شیرینی پای اینجا کلیک کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی