طرز تهیه کراکر فندقی

کراکر فندقی

کراکر فندقی ( به انگلیسی : hazelnut cracker ) یکی از انواع شیرینی خشک است. پختی آسان و راحت دارد. برای پذیرایی و عصرانه بسیار لذیذ و دلچسب است.

درست کردن کراکر فندقی

این نوع کراکر را می توان به دو شیوه تهیه کرد. یکی فندق فقط رویه خمیر باشد و دومی فندق با مواد اصلی مخلوط شده باشد.

روش اول:

مواد لازم برای تهیه کراکر فندقی

آرد 125 گرم
شکر 2 قاشق سوپ خوری
کره سرد 90 گرم
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
فندق 200 گرم

مواد رویه:
شکر قهوه ای روشن 100 گرم
تخم مرغ یک عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

روش پختن خمیر کراکر

‎1. آرد، شکر و نمک را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید. کره سرد خرد شده را اضافه و مخلوط کنید تا حالت خرده نان پیدا کند. آب سرد را کم کم اضافه کنید تا مواد خمیر شود.
2- فندق ها را خرد کرده و در مواد قبلی بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
‎2. خمیر به دست آمده را داخل قالب 30×20 سانتیمتری چرب شده ای که کاغذ انداخته اید، پرس کنید و رویش چنگال بزنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا دور تا دور خمیر طلایی شود.
‎3. سپس از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از پخت، مواد رویه را روی لایه خمیری پخته و خنک شده ریخته و مجددا در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 5 دقیقه قرار دهید.

روش دوم:

روش پختن رویه کراکر فندقی

‎50 گرم از فندق را درشت خرد کرده و کنار بگذارید و باقیمانده آن را به همراه شکر قهوه ای داخل غذاساز خرد کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و همه مواد را با همدیگر مخلوط کنید تا مواد خمیری شود.
مدت آماده سازی: 15 دقیقه
مدت زمان پخت: 10 دقیقه
میزان سرو: 4 نفر

روش پختن کراکر فندقی

نکته:

‎1. خمیر این شیرینی بهتر است داخل غذاساز آماده شود تا گرمای دست، خمیر را گرم نکند.
‎2. برای تست کردن فندق، فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و فندق ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا هم تست شده و هم پوست آن جدا شود.
‎3. این شیرینی به مدت یک هفته در ظرف دردار قابل نگهداری می باشد.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی