طرز تهیه نان ایتالیایی

نان ایتالیایی

آموزش پخت نان ایتالیایی را به شما آموزش می دهیم. نان ایتالیایی بافت بسیار خوبی دارد و کاملا رژیمی است و می توانید برای صبحانه یا عصرانه استفاده کنید.

پذیرش آگهی در پرتال شیرینی فروشی

درست کردن نان ایتالیایی خانگی

مواد لازم برای پختن نان ایتالیایی

  • شیر ۱ پیمانه
  • مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • کره ۲ قاشق سوپ خوری
  • شکر ۱/۴ پیمانه
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
  • رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال ۱ قاشق مربا خوری
  • آرد ۳ پیمانه
  • کشمش ۱۰۰ گرم
  • برای رویه نان ۱ عدد زرده تخم مرغ و مقداری زعفران

روش پخت نان ایتالیایی

یک پیمانه شیر ولرم را نصف کرده، نصف شیر را با ۲ قاشق چای خوری خمیر مایه به همراه یک قاشق آرد یا یک قاشق شکر هم زده و بگذارید خمیر عمل بیاید.

مابقی شیر را با تخم مرغ و ۲ قاشق سوپ خوری کره و شکر و نمک و رنده پوست لیمو ترش مخلوط کرده و هم بزنید سپس خمیر مایه عمل آمده را به  آن اضافه کنید.

بعد آرد الک شده را کم کم به مایع اضافه کرده و هم بزنید. خمیر که سفت شد با دست ورز دهید و آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. سپس خمیر را ۵ تا ۶ دقیقه ورز دهید. بعد از ورز دادن خمیر را استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

خمیر که دو برابر شد کشمش را اضافه کرده و با ورز دادن کشمش را در خمیر جا سازی کنید ( در دستور این نان کشمش نیست اما شما می توانید استفاده کنید یا اینکه از گردو استفاده کنید ).

داستان بخوان

قالب مورد نظر را چرب کنید. خمیر را در قالب ریخته و با دست فشار دهید تا خمیر تمام فضای قالب رو پر کند. یک دستمال مرطوب روی قالب بکشید اجازه دهید دوباره خمیر پف کند ( ۲۵ دقیقه طول می کشد ). فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیکراد از قبل گرم کنید.

زرده تخم مرغ و زعفران را روی خمیر برس کرده و در فر بگذارید.

پادکست شعر گوش کن

بعد از پختن، قالب را از فر خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید خنک شود بعد از قالب خارج کنید و مصرف نمایید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی