طرز تهیه دونات ژله ای

دونات ژله ای

دونات ژله ای ( به انگلیسی : Jelly doughnut ) نوعی شیرینی استرالیایی است. این نوع دونات خوشمزه ترین است زیرا دوناتی پر از مربا یا ژله است و در فصل های پاییز و زمستان بسیار لذیذ است.

درست کردن دونات ژله ای

مواد لازم برای تهیه دونات ژله ای

1 فنجان شیر
2 قاشق غذاخوری قند
1 قاشق چای خوری نمک
30 گرم مخمر ( 1/2 قاشق چای خوری)
2 قاشق غذا خوری آب گرم
3 پیمانه و نصف فنجان آرد
10 فنجان روغن نباتی
2 تخم مرغ بزرگ
1/2 فنجان تمشک، توت فرنگی یا مربای زردآلو
شکر قنادی

پختن دونات مربایی

روش پختن دونات ژله ای یا مربایی

شیر را در ظرفی ریخته و آن را با شکر و نمک مخلوط کنید. دمای شیر حدود 90 درجه فارنهایت باشد.
در حالی که شیر خنک سرد شده، مخمر را در آب گرم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و اجازه دهید تا حدود 5 دقیقه باقی بماند.
مخلوط شیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و در آن 2 تا و نصفی فنجان آرد، 2 قاشق غذاخوری روغن، تخم مرغ و مخلوط مخمر را اضافه کرده و به یک قاشق چوبی هم بزنید. 1 فنجان آرد را روی سطح کار بریزید و خمیر را در روی آن قرار دهید. حال آرد را کم کم به خمیر اضافه کرده و ورز دهید تا صاف و یکدست شود و به دست نچسبد. سپس آن را با یک پارچه بپوشانید و در هوای اتاق قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
خمیر را روی یک سطح کار قرار دهید و با یک وردنه آن را به ضخامت 5 سانتیمتر پهن کنید. سپس مربا یا ژله را روی آن بریزید. و لایه ای دیگر از خمیر را روی آن قسمت بکشید تا مربا در وسط پوشیده شود.
سپس آن را به قطعات کوچک برش بزنید و 30 دقیقه در محل گرم قرار دهید.
در حالی که حجم دونات افزایش می یابد، روغن (حدود 10 فنجان) را در یک ظرف گود گرم می کند تا دمای آن به 375 درجه فارنهایت برسد. دونات ها را یکی یکی در روغن بیندازید و تا پف کرده و طلایی شود. تقریبا 2 دقیقه برای هر دونات کافی است. سپس دونات های پخته شده را روی ورق کاغذی گذاشته تا روغن آن کشیده شود. سپس روی آن را پودر قند یا شکر بپاشید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی