طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی

نان خرمایی کرامانشاهی

نان خرمایی کرمانشاه یکی از سوغاتی های مخصوص کرمانشاه است که بسیار مقوی و سرشار از ویتامین است. با ما همراه باشید تا طرز پخت نان خرمایی خانگی را به شما آموزش دهیم.

درست کردن نان خرمایی کرمانشاهی

مواد لازم برای تهیه نان خرمایی کرمانشاهی

آرد سفید 500 گرم
کره ی گیاهی 250 گرم
ماست 250 گرم
نمک 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
خرمای بدون هسته  500 گرم
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد از هر کدام 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
زعفران آب شده 1 قاشق مرباخوری

پختن نان خرمایی

روش پختن نان خرمایی

ابتدا خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید. کره را کمی روی حرارت آب کنید. ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید. آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را خوب ورز دهید.
خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال (جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2 ساعت قرار دهید. بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.
شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، با درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی