طرز تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی

در این نوشته طرز تهیه شیرینی کشمشی یا شیرینی عید یا شیرینی ساده خانگی را به شما آموزش می دهیم. این شیرینی را هم برای پذیرایی و هم برای عید می توانید تهیه کنید.

درست کردن شیرینی ساده یا شیرینی کشمشی

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی

1 و 2/3 فنجان آرد
1 و 1/3 فنجان پودر قند
150 گرم  کره
2 عدد تخم مرغ
1/2 فنجان کشمش پلویی
1/2 قاشق چایخوری وانیل

روش تهیه شیرینی کشمشی

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کره و تخم مرغ را 30 دقیقه قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
کره نرم شده را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند و وانیل را اضافه کنید، مواد را با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و مخلوط کنید.
کشمش ها را به مایه اضافه کنید و در ادامه آرد را کم کم روی مواد الک کنید و مخلوط کنید. در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله چند سانتی متری داخل سینی قرار دهید ( شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک می شوند ).
سینی را به مدت 10 – 15 دقیقه در فر قرار دهید ( زمانی که لبه های شیرینی طلایی شد یعنی آماده است ). اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید و سرو نمایید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی