طرز تهیه پای لیمو فندقی

پای لیمو فندقی

پای لیمو فندقی ( به انگلیسی : Lime pie with macadamia nut crust ) که لیمو پایه اصلی آن است و با فندق پر می شود. فندق خشک حدود ۷۰ درصد مواد چربی و ۱۵ تا ۲۰ درصد مواد پروتئینی دارد و به سبب فقدان مواد هیدروکربنی، مصرف آن به مبتلایان دیابت توصیه می‌شود. این میوه سرشار از ویتامین‌های A ، B1 ، B2 ، C ، E و املاح معدنی کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است. از آنجا که فندق دارای مقدار کمی مواد نشاسته‌ای و غنی از مواد معدنی است، برای مبتلایان به بیماری قند مفید است و برای کسانی که دچار کم خونی هستند، چنانچه پس از هر وعده غذایی، ۵ تا ۶ عدد خام آن را میل کنند، مشکلشان برطرف می‌شود.

پذیرش آگهی در پرتال شیرینی فروشی

درست کردن پای لیمو فندقی

مواد لازم برای تهیه پای لیمو فندقی

پوسته پای:

  • ۱۳۵ گرم کراکر
  • ۶۲ گرم فندق بو داده
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر دانه ای
  • ۷۲ گرم کره ذوب شده
    مواد داخل پای:
  • ۴۲۰ گرم شیر پرچرب
  • ۲۴۰ میلی لیتر آب لیمو
  • ۴ عدد زرده تخم مرغ
  • تزیین: برش لیمو، پوست لیمو، فندق خرد شده، کرم وایپ ( خامه فرآوری شده )

جدول ارزش غذایی پای لیمو فندقی

جدول ارزش غذایی فندق

چربی ۱۰۲ گرم ۱۵۶٪
چربی اشباع شده ۱۶ گرم ۸۰٪
چربی غیر اشباع ۲ گرم
چربی غلیظ ۷۹ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم ۰٪
سدیم ۶٫۷ میلی گرم ۰٪
پتاسیم ۴۹۳٫۱ میلی گرم ۱۴٪
کربوهیدرات ۱۹ گرم ۶٪
فیبر ۱۲ گرم ۴۸٪
شکر ۶ گرم
پروتئین ۱۱ گرم ۲۲٪
ویتامین A 0٪
ویتامین C 2٪
کلسیم ۱۱٪
آهن ۲۷٪
ویتامین D 0٪
ویتامین B-6 20٪
ویتامین B-12 0٪
منیزیم ۰%

داستان بخوان

روش تهیه پای لیمو فندقی

فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) از قبل گرم کنید.
درست کردن پوسته: با استفاده از غذاساز، کراکرها و فندق را خرد کرده و پوره را در یک کاسه متوسط بریزید و شکر و کره ذوب شده را اضافه کنید. سپس آن را در ظرفی به اندازه ۸ اینچ پهنا، تخت کنید و با پشت قاشق سفت فشار دهید تا به ظرف بچسبد.

درست کردن خمیر پای لیمو فندقی

مواد داخل پای: شیر پرچرب، آب لیمو و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید ( از یک میکسر برقی استفاده کنید ).

آماده سازی مواد داخل پای لیمو فندقی

سپس آن را روی خمیر پای بریزید. و در فر بگذارید.

پر کردن پای لیمو فندقی

زمان پخت ۱۵-۲۰ دقیقه است. سپس آن را  از فر خارج کرده و روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود. پس از سرد کردن، آن را با لیمو خرد شده و فندق خرد شده تزیین کنید.

تزیین کردن پای لیمو فندقی

پادکست شعر گوش کن

این پای لیمو فندقی تا ۱ هفته در یخچال قابل نگهداری است.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
طراحی سایت اینترنتی