طرز تهیه پای لیمو

روش تهیه پای لیمو

شیرینی پای لیمو ( به انگلیسی : Lemon pie ) با طعم های مختلف طرفداران زیادی دارد. مخصوصا اگر بتوانید خوب بپزید. در این مقاله روش پخت پای لیمو ساده آموزش داده می شود.

درست کردن پای لیمو

مواد لازم برای تهیه پای لیمو

تخم مرغ 4 عدد
کره نرم شده 1 پیمانه
پودر شکر 1/2 پیمانه
آرد 2 و یک چهارم پیمانه
پودر دارچین و پودر قند به مقدار لازم
پوست لیمو ترش خرد شده 1 قاشق غذا خوری
آب لیمو 1/2 پیمانه
شکر سفید 1 و 1/2 پیمانه

دستور پخت پای لیمو

روش پختن خمیر پای

۱- برای تهیه پای لیمو، ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتیگراد ) تنظیم کنید.
۲- در یک کاسه، پودر شکر و 2 پیمانه از آرد را باهم مخلوط کنید.
۳- کره و یا مارگارین را به مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا خمیری شکل شود.
۴- خمیر آماده شده را در سینی مخصوص فر پهن کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود، در فر بگذارید. ( می توانید به جای این خمیر، از خمیر پای نیز استفاده کنید )
۵- تخم مرغ، شکر، 4 قاشق غذا خوری باقیمانده آرد، آب لیمو و پوست لیموی خرد شده را با هم خوب مخلوط کنید و به مدت حداقل 1 دقیقه هم بزنید.
۶- مخلوط را بر روی خمیر بریزید و 20 دقیقه دیگر پای لیمو را در فر قرار دهید.
۷- آن را از فر خارج نموده و بعد از اینکه کمی سرد شد، برش داده، با پودر قند و یا دارچین تزئین نموده، سرو کنید.

برای دیدن انواع شیرینی خشک کلیک کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی