طرز تهیه کماج

روش تهیه کماج

کماج ( به اسکاتلندی : Oatcake ) یک نوع شیرینی فوق العاده خوشمزه اسکاتلندی است. که به عنوان شیرینی بعد از غذا یا میان وعده سرو می شود. در ایران هم مناطق مختلف تلاش کردند این نوع شیرینی را به شکل محلی تهیه نمایند. شما را به طرز تهیه کماج اسکاتلندی دعوت می کنیم.

درست کردن کماج یا شیرینی اسکاتلندی

مواد لازم برای تهیه کماج

200 گرم جو دوسر
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
50 میلی لیتر روغن زیتون فوق العاده عالی
یک لیوان آب جوش

طرز تهیه کماج

روش پختن کماج

نیمی از پوره جو دو سر را به همراه مقداری نمک و فلفل در غذا ساز بریزید. وقتی خوب پحته شد آنرا در کاسه ای میکس کنید. نصف دیگر آن را با کمی روغن زیتون مخلوط کنید و هم بزنید. مقداری آب اضافه کنید طوری که به شکل خمیر در آید.
خمیر به دست آمده را بعد از سی ثانیه روی سطحی پهن کنید و نازک به قطر 5 میلیمتر در آورید.

دستور پخت کماج

به اندازه قطعه های 6 سانتی متری برش بزنید. سپس در سینی بچینید و در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا پخته و کمی قهوه ای شود. سپس در بیاورید و در ظرفی بچینید تا سرد شود. کماج را می توانید با خامه یا کره و مارمالاد یا مربا تزیین کنید.

نوش جان!

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی