طرز تهیه پنکیک موز با کره بادام زمینی

پنکیک موز با کره بادام زمینی

پنکیک موز با کره بادام زمینی سرشار از پروتئین و مواد مغذی است. برای صبحانه و عصرانه بسیار مناسب است و خیلی راحت پخته می شود.

درست کردن پنکیک موز با کره بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه پنکیک موز با کره بادام زمینی

بستگی دارد شما چه تعداد پنکیک نیاز داشته باشید:

آرد سفید به مقدار لازم
سبوس گندم 
شکر
گلوکز
سودا
نمک
روغن سویا
شیر پر چرب
2/3 فنجان آب سرد
1 عدد موز بزرگ
1/2 فنجان شربت شکر
1/4 فنجان کره بادام زمینی
تراشه های کوچک شکلات یا آجیل برای تزیین

جدول ارزش غذایی پنکیک موز با کره بادام زمینی

جدول ارزش غذایی پنکیک موز با کره بادام زمینی

کالری 180
کل چربی 2 گرم 3٪
چرب اشباع شده 0 گرم 0٪
چربی استاندارد 0 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
580 میلی گرم سدیم 24٪
کربوهیدرات 38 گرم 4٪
فیبر غذایی 1 گرم 4٪
قند 9 گرم
پروتئین 13 گرم 11٪
ویتامین A 0٪
ویتامین C 0٪
کلسیم 4٪
آهن 10٪

روش پختن پنکیک موز با کره بادام زمینی

ظرف پنکیک یا ماهیتابه را تا دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و در آن روغن کرچک یا روغن مایع بریزید. در یک کاسه متوسط، شیر، آرد، سبوس گندم، شکر، گلوکز، نمک، سودا، روغن سویا را مخلوط کرده سپس آب و موز را اضافه کنید و ترکیب کنید. بیش از حد مخلوط نکنید که موزها خرد شود. خمیر را 2 دقیقه بگذارید بماند.
به اندازه 1/4 فنجان خمیر برای هر پنکیک را در ماهیتابه بریزید. هر پنکیک حدود 2 دقيقه زمان می برد تا طلایی شود. هر دو طرفش را سرخ کنید.
برای تزیین: در یک کاسه شربت شکر و کره بادام زمینی را ترکیب کرده و برای 30 تا 60 ثانیه حرارت دهید تا کاملا مخلوط شود.
بعد از پخته شدن پنکیک ها، آن را روی قفسه سیمی گذاشته و ترکیب بالایی را روی آن ریخته و تزیین کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی