طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی

کلوچه کره بادام زمینی

کره بادام زمینی حاوی چربی و کالری بسیار بالایی است ( حدود ۹۰ کالری و ۱۶ گرم چربی در هر ۲قاشق غذاخوری ). خبر خوب این است که با خوردن ۲ قاشق کره بادام زمینی علاوه بر دریافت ۱۹۰ کالری، مقدار بسیاری زیادی مواد مغذی نیز دریافت می‌کنید. مغزها و کره‌های آن‌ها منبع بسیار خوبی برای پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی هستند. کره بادام زمینی برای کسانی که مستعد ابتلا به بیماری های قلبی هستند مفید می باشد، زیرا چربی های موجود در بادام زمینی از نوع چربی های خوب هستند. به علاوه دارای فیتوسترول است که ساختاری شبیه به کلسترول موجود در غذاهای حیوانی دارد، با این تفاوت که بر خلاف کلسترول، فیتوسترول برای سلامت قلب و عروق مضر نیست. پس کلوچه کره بادام زمینی ( به انگلیسی: Peanut butter cookie ) بسیار مقوی است. با ما همراه باشید.

درست کردن کلوچه کره بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه کلوچه کره بادام زمینی

  • ۱/۴ فنجان آرد
  • ۳/۴ قاشق چای خوری نمک
  • ۳/۴ قاشق چای خوری سودا
  • ۳/۴ فنجان کره بادام زمینی
  • ۱/۲ فنجان قهوه سبز
  • ۱/۴ فنجان شکر قهوه ای
  • ۳ قاشق غذاخوری شیر
  • ۱ قاشق غذاخوری وانیل
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • شکر دانه ای برای کوکی ها

خواص کره بادام زمینی

روش پختن کلوچه کره بادام زمینی

فر را ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. ورق های پخت کلوچه را آماده کنید.

آرد، نمک و سودا را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

داستان بخوان

کره بادام زمینی، شکر قهوه ای، شیر و وانیل را در یک کاسه ترکیب کنید. با سرعت متوسط خوب مخلوط کنید. تخم مرغ را اضافه کنید و فقط تا زمانی که مخلوط شدن هم بزنید. آرام هم بزنید و مخلوط آرد را کم کم به مخلوط خمیر اضافه کنید تا زمانی که خوب ترکیب شوند.

خمیر را به شکل یک توپ بین دستهای خود در آورید. خمیر را به شکر رول کنید و روی ورق پخت پهن کنید. با فاصله حدود ۲۵ سانتیمتر از هم جدا کنید.  با قاشق شکر دانه ای را روی کوکی ها بریزید و کمی آن را صاف کنید. و در فر بگذارید.

کلوچه بادام زمینی

۷ تا ۸ دقیقه زمان می برد تا قهوه ای شود. بعد از پخت، روی یک قفسه به مدت ۲ دقیقه قرار دهید تا خنک شود.

پادکست شعر گوش کن

نکته: این کوکی ها به مدت یک هفته در ظرف در بسته قابل نگهداری است. شما می توانید این کوکی ها را برای مدت سه ماه در فریزر و یخچال نگهداری کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی