طرز تهیه پای شکلاتی گلابی

پای شکلاتی با گلابی

یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی پای، پای شکلاتی است. به جای سیب، برای طعم بهتر و لذیذتر، می توان از گلابی استفاده کرد.

پذیرش آگهی در پرتال شیرینی فروشی

در پختن پای دو تجربه در اختیارتان می گذاریم. یکی حتما از کره استفاده کنید. دوم اینکه خمیر را از قبل آماده کنید و به مدت یک هفته بگذارید بماند.

درست کردن پای شکلاتی گلابی

مواد لازم برای تهیه پای شکلاتی گلابی

  • ۲ عدد گلابی خرد شده
  • ۱ پیمانه آب لیمو تازه
  • ۲ پیمانه نشاسته ذرت
  • ۱/۲ پیمانه هل
  • ۱/۴ پیمانه نمک دریایی
  • ۱ عدد زرده تخم مرغ
  • ۴ تکه شکلات تلخ
  • ۲ پیمانه شکر

روش پختن پای شکلاتی گلابی

خمیر پای را حداقل دو ساعت قبل از پختن آماده کنید. با یک وردنه خمیر را به قطر ۸ میلیمیتر باز کنید. خمیر را در ظرف قرار داده و به آرامی خمیر را به ظرف بچسبانید و سپس در جای خنک بگذارید.

پای شکلاتی خارجی

داستان بخوان

تخم مرغ را با آب مخلوط کنید. تکه های گلابی را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. قند، نشاسته ذرت و نمک را اضافه کنید. هم بزنید تا زمانی تا مواد خوب مخلوط شود.

خمیر را از یخچال خارج کنید و شکلات را در کف ظرف پخش کنید. روی شکلات را با مواد بالایی پر کنید. مابقی خمیر را به قطر ۸ میلیمتر باز کنید و آن را روی مواد بکشید تا لبه های ظرف را پر کند. سپس روی آن را با تخم مرغ برس کنید و به آرامی، قند را روی خمیر بپاشید.

تهیه شیرینی پای شکلاتی گلابی

فر را از قبل ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. پای را در فر گذاشته و بگذارید بپزد. سپس فر را به ۳۷۵ درجه کاهش دهید و برای ۳۰-۳۵ دقیقه تا زمانی که قهوه ای و آب میوه بخار شود، بگذارید بماند. در طول پخت آن را بررسی کنید که نسوزد.

طرز پختن پای شکلاتی با گلابی

پادکست شعر گوش کن

نوش جان!

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
طراحی سایت اینترنتی