طرز تهیه پای شکلاتی گلابی

پای شکلاتی با گلابی

یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی پای، پای شکلاتی است. به جای سیب، برای طعم بهتر و لذیذتر، می توان از گلابی استفاده کرد.

در پختن پای دو تجربه در اختیارتان می گذاریم. یکی حتما از کره استفاده کنید. دوم اینکه خمیر را از قبل آماده کنید و به مدت یک هفته بگذارید بماند.

درست کردن پای شکلاتی گلابی

مواد لازم برای تهیه پای شکلاتی گلابی

6-7 تکه های گلابی سانتی متری خرد شده
1 پیمانه آب لیمو تازه
2پیمانه نشاسته ذرت
1/2 پیمانه هل
1/4 پیمانه نمک دریایی
1 زرده تخم مرغ
4 تکه شکلات تلخ شیرین
2 پیمانه شکر

روش پختن پای شکلاتی گلابی

خمیر پای را حداقل دو ساعت قبل از پختن آماده کنید. با یک وردنه خمیر را به قطر 8 میلیمیتر تخت کنید. بدون خم کردن خمیر، به آرامی خمیر را به خطوط ظرف فشار دهید. طرز تهیه خمیر را با لبه بیرونی تابه بچسبانید. تا قبل از ریختن مواد داخل آن، در جای خنک بگذارید.

پای شکلاتی خارجی

حرارت فر را به 425 درجه برسانید. تخم مرغ را با آب مخلوط کنید.
تکه های گلابی را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و قند، نشاسته ذرت و نمک را اضافه کنید. هم بزنید تا زمانی که نشاسته ذرت خوب مخلوط شود.
خمیر را از یخچال خارج کنید و شکلات را در کف ظرف پخش کنید.
یک رول خمیری با قطر 8 میلیمتر درست کنید. . لبه ظرف را با کمی تخم مرغ خیس کنید. روی شکلات را با مواد بالایی پر كنید. آن خمیر رولی را روی مواد بکشید تا لبه های ظرف پر کنید.سپس با برس روی آن را با تخم مرغ بزنید. به آرامی، قند را روی خمیر بپاشید.

تهیه شیرینی پای شکلاتی گلابی

پای را در فر گذاشته و به مدت 15 دقیقه با درجه حرارات 425 فارنهایت بپزید. سپس فر را به 375 درجه کاهش دهید و برای 30-35 دقیقه آنرا بپزید تا زمانی که قهوه ای شود و آب میوه ها بخار شود. در طول پخت، پای را بررسی کنید که نسوزد.

طرز پختن پای شکلاتی با گلابی

نوش جان!

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی