طرز تهیه شیرینی پای گردویی

شیرینی پای گردویی

پای گردویی ( به انگلیسی : Pecan pie ) یک نوع شیرینی پای است که می توان آن را با قند سفید یا قهوه ای، شربت قند یا عسل پخت. و در اصل برای جنوب آمریکا است. بومیان آمریکایی بیش از 8 هزار سال است که از این نوع شیرینی استفاده می کنند.دارای ارزش غذایی بسیار زیادی است.

درست کردن شیرینی پای گردویی

مواد لازم برای تهیه پای گردویی

3 فنجان آرد
1 قاشق چای خوری نمک
3/4 فنجان سبزیجات مورد علاقه تان
3/4 فنجان کره نمکی
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
مواد داخل پای:
1 فنجان قند
3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
1/2 قاشق چای خوری نمک
1 فنجان نشاسته ذرت
1/3 فنجان کره نمکی کره ذوب شده
1 قاشق چای خوری وانیل
3 عدد تخم مرغ
1 قاشق سوپخوری گردو

ارزش غذایی پای گردویی

جدول ارزش غذایی پای گردویی

در هر 100 گرم:
کالری 412
کل چربی 22 گرم 33٪
چربی اشباع شده 4 گرم 20٪
6 گرم چربی غیر اشباع
چربی Monounsaturated یازده گرم
کلسترول 87 میلی گرم 29٪
سدیم 262 میلی گرم 10٪
پتاسیم 133 میلی گرم 3٪
کل کربوهیدرات 52 گرم 17٪
پروتئین 4.9 گرم 9٪
ویتامین آ 7٪ ویتامین سی 0٪
کلسیم 3٪ آهن 8٪
ویتامین B-6 پنج درصد و ویتامین B-12 سه درصد
منیزیم 6٪

روش تهیه پای گردویی

روش پختن پای گردویی

ابتدا خمیر پای را درست می کنیم: آرد و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. سبزیجات و کره ی شور را اضافه کنید. کره را با استفاده از یک برس خمیر به آرد اضافه کنید تا مخلوط شبیه سنگریزه های کوچک باشد.
تخم مرغ، 5 قاشق غذاخوری آب سرد و سرکه سفید را اضافه کنید و مخلوط کنید تا فقط ترکیب شود. خمیر را به دو نیمه تقسیم کنید تا آماده شود.
تهیه مواد داخل پای: شکر دانه ای، شکر قهوه ای، نمک، نشاسته ذرت، کره، وانیل و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید.
فر با دمای 350 درجه فارنهایت آماده کنید. نصف خمیر را روی سطح ظرف بصورت خیلی نازک پهن کنید. مواد داخل پای را بریزید. روی آن را با فویل بپوشانید.
زمان پخت 30 دقیقه است. بگذارید بپزد. فویل را بردارید و سپس 20 دقیقه بپزید، مراقب باشید روی شیرینی نسوزد. وقتی طلایی شد آن را از اجاق بیرون بیاورید. زمان پخت برای این پای متفاوت است. گاهی اوقات 50 دقیقه طول می کشد، گاهی اوقات 75 سال طول می کشد!!

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی