طرز تهیه قرابیه

شیرینی قرابیه اصل

شیرینی قرابیه ( به ترکی : Qurabiya ) یکی از شیرینی های مخصوص ترکیه است. بسیار خوشمزه است و انواع مختلف دارد. آموزش قرابیه سیب را برای شما در نظر گرفتیم.

درست کردن شیرینی قرابیه

مواد لازم برای تهیه قرابیه

آرد 3لیوان
کره 250 گرم
ماست شیرین 1قاشق غذاخوری
پودر قند 1فنجان
پوست لیمو رنده شده 1قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1قاشق چای خوری
بادام به مقدار لازم
مواد میانی
سیب 3عدد
پودر دارچین 1چای خوری
شکر یک فنجان ( 70 گرم )
فندق خرد شده 1 فنجان

دستور شیرینی قرابیه سیب

روش پختن شیرینی قرابیه

ابتدا سیب ها را پوست کنده و رنده می کنیم و شکر و پودر دارچین را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم گاز می گذاریم تا آب سیب کشیده شود و خوب بپزد بعد می گذاریم کنار تا خنک شود.
در ظرف گودی همه مواد را به جز آرد با همزن دستی مخلوط می کنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد و با نوک انگشت ورز می دیم تا خمیر نرمی به دست بیاید و خمیر را در داخل آب میوه گیری دستی فرم می دهیم و داخلش را گود می کنیم و از مواد میانی داخلش گذاشته و روی آن را با خمیر می پوشانیم و در سینی فر با فاصله می چینیم و روی آن را یک عدد بادام قرار می دهیم و در فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180 درجه با زمان 20 تا 25 قرار می دهیم تا پخته شود.

انواع شیرینی قرابیه : قرابیه فندقی، قرابیه مغزدار زردآلو، قرابیه دو رنگ، قرابیه پروانه.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی