طرز تهیه پای کره بادام زمینی یخی

پای کره بادام زمینی یخی

پای کره بادام زمینی یخی بسیار خوشمزه و پر انرژی است. برای تزیین آن از کرم یا شکلات و آجیل استفاده می شود. پیشنهاد می کنیم حتما بپزید.

درست کردن پای کره بادام زمینی یخی

مواد لازم برای تهیه پای کره بادام زمینی یخی

مواد کوکی:
24 عدد ویفر شکلاتی
1/4 فنجان کره ذوب شده
مواد پای:
1/2 فنجان + 2 قاشق سوپخوری کره بادام زمینی
1/2 فنجان شکر دانه ای
1/4 فنجان شیر
250 گرم اونس پنیر خامه ای کم چرب نرم شده
250 گرم خامه وایپ بدون چربی
1/4 فنجان شکلات
1 فنجان چیپس آجیل خرد شده

پخت پای کره بادام زمینی

روش تهیه پای کره بادام زمینی یخی

ابتدا ویفرهای شکلاتی را در یک مخلوط کن ریخته و خوب خرد کنید. سپس با یک قاشق چوبی با کره مخلوط کرده و هم بزنید.
سپس در ظرف پای ریخته و با ته قاشق سفت کنید و ته ظرف را پر کنید. سپس کره بادام زمینی، شکر، پنیر خامه ای و شیر را مخلوط کرده و با قاشق چوبی هم بزنید تا صاف شود. مواد را روی ویفرها ریخته و در فریزر بگذارید.
بعد از حداقل 4 ساعت بیرون آورده و خامه وایپ را روی آن ریخته و با آجیل خرد شده تزیین کنید و مجدد در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد. بعد از 20 دقیقه، آماده سرو کردن است.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی