طرز تهیه پای برونی

پای برونی

پای برونی ( به انگلیسی : S’mores Brownie Pie ) ترکیبی از شیرینی پای و شیرینی برونی است. در این شیرینی از پودر کاکائو استفاده می کنیم.

پذیرش آگهی در پرتال شیرینی فروشی

درست کردن پای برونی

دستور العمل پخت پای برونی

مواد لازم برای تهیه پای برونی

مواد پوسته:

  • ۱۰ عدد کراکر شکلاتی
  • ۶ قاشق غذاخوری ( ۹۰ گرم ) کره ذوب شده
  • ۱/۳ فنجان ( ۶۵ گرم ) شکر دانه ای
    مواد برونی:
  • ۱۰ قاشق غذاخوری ( ۱۵۰ گرم ) کره
  • ۱ و ۱/۴ فنجان ( ۲۵۰ گرم ) شکر دانه ای
  • ۳/۴ فنجان و ۲ قاشق چایخوری ( ۷۴ گرم ) پودر کاکائو
  • ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
  • ۱/۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ سرد
  • ۱/۲ فنجان ( ۶۲ گرم ) آرد همه منظوره
  • ۲۵ عدد پف نبات یا مارشمالو بزرگ ( طرز تهیه مارشمالو )

روش تهیه پای برونی

فر را ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
تهیه پوسته: کراکرها را در مخلوط کن ریخته و خرد کنید. پودر آن را با کره ذوب شده و شکر مخلوط کنید. آن را در ظرف ۸ یا ۹ اینچی ریخته و با پشت قاشق تخت و فشرده کنید و کنار بگذارید.

داستان بخوان

آماده سازی پوسته پای برونی

تهیه برونی: کره، شکر، کاکائو و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و ۳۰ ثانیه در مایکروویو گذاشته و ذوب کنید. عصاره وانیل و ۲ عدد تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مواد را روی پوسته ریخته و به مدت ۲۸ دقیقه در فر بگذارید.

پخت پای برونی

سپس مارشمالو را روی آن بریزید و دوباره به مدت یک دقیقه در فر بگذارید تا مارشمالو ها روی پای ذوب شود. از فر خارج کرده و قبل از برش، بگذارید خنک شود. سپس با چاقوی تیز آن را برش دهید و سرو کنید.

پادکست شعر گوش کن

ریختن مارشمالو روی پای برونی

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
طراحی سایت اینترنتی