طرز تهیه پای برونی

پای برونی

پای برونی ( به انگلیسی : S’mores Brownie Pie ) ترکیبی از شیرینی پای و شیرینی برونی است. در این شیرینی از پودر کاکائو استفاده می کنیم.

درست کردن پای برونی

مواد لازم برای تهیه پای برونی

دستور العمل پخت پای برونی

مواد پوسته:
10 عدد کراکر شکلاتی
6 قاشق غذاخوری ( 90 گرم ) کره ذوب شده
1/3 فنجان ( 65 گرم ) شکر دانه ای
مواد برونی:
10 قاشق غذاخوری ( 150 گرم ) کره
1 و 1/4 فنجان ( 250 گرم ) شکر دانه ای
3/4 فنجان + 2 قاشق چایخوری ( 74 گرم ) پودر کاکائو
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
2 عدد خم مرغ بزرگ سرد
1/2 فنجان ( 62 گرم ) آرد همه منظوره
25 عدد پف نبات یا مارشمالو بزرگ ( طرز تهیه مارشمالو )

روش تهیه پای برونی

فر را 325 درجه فارنهایت گرم کنید.
تهیه پوسته: کراکرها را در مخلوط کن ریخته و خرد کنید. پودر آن را با کره ذوب شده و شکر مخلوط کنید. آن را در ظرف 8 یا 9 اینچی ریخته و با پشت قاشق تخت و فشرده کنید و کنار بگذارید.

آماده سازی پوسته پای برونی

تهیه برونی: کره، شکر، کاکائو و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و 30 ثانيه در مایکروویو گذاشته و ذوب کنید. عصاره وانیل و 2 عدد تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مواد را روی پوسته ریخته و به مدت 28 دقیقه در فر بگذارید.

پخت پای برونی

سپس مارشمالو را روی آن بریزید و دوباره به مدت یک دقیقه در فر بگذارید تا مارشمالو ها روی پای ذوب شود. از فر خارج کرده و قبل از برش، بگذارید خنک شود. سپس با چاقوی تیز آن را برش دهید و سرو کنید.

ریختن مارشمالو روی پای برونی

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی