طرز تهیه پای برونی

پای برونی

پای برونی ( به انگلیسی : S’mores Brownie Pie ) ترکیبی از شیرینی پای و شیرینی برونی است. در این شیرینی از پودر کاکائو استفاده می کنیم.

درست کردن پای برونی

دستور العمل پخت پای برونی

مواد لازم برای تهیه پای برونی

مواد پوسته:

  • ۱۰ عدد کراکر شکلاتی
  • ۶ قاشق غذاخوری ( ۹۰ گرم ) کره ذوب شده
  • ۱/۳ فنجان ( ۶۵ گرم ) شکر دانه ای
    مواد برونی:
  • ۱۰ قاشق غذاخوری ( ۱۵۰ گرم ) کره
  • ۱ و ۱/۴ فنجان ( ۲۵۰ گرم ) شکر دانه ای
  • ۳/۴ فنجان و ۲ قاشق چایخوری ( ۷۴ گرم ) پودر کاکائو
  • ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
  • ۱/۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ سرد
  • ۱/۲ فنجان ( ۶۲ گرم ) آرد همه منظوره
  • ۲۵ عدد پف نبات یا مارشمالو بزرگ ( طرز تهیه مارشمالو )

روش تهیه پای برونی

فر را ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
تهیه پوسته: کراکرها را در مخلوط کن ریخته و خرد کنید. پودر آن را با کره ذوب شده و شکر مخلوط کنید. آن را در ظرف ۸ یا ۹ اینچی ریخته و با پشت قاشق تخت و فشرده کنید و کنار بگذارید.

داستان بخوان

آماده سازی پوسته پای برونی

تهیه برونی: کره، شکر، کاکائو و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و ۳۰ ثانیه در مایکروویو گذاشته و ذوب کنید. عصاره وانیل و ۲ عدد تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مواد را روی پوسته ریخته و به مدت ۲۸ دقیقه در فر بگذارید.

پخت پای برونی

سپس مارشمالو را روی آن بریزید و دوباره به مدت یک دقیقه در فر بگذارید تا مارشمالو ها روی پای ذوب شود. از فر خارج کرده و قبل از برش، بگذارید خنک شود. سپس با چاقوی تیز آن را برش دهید و سرو کنید.

پادکست شعر گوش کن

ریختن مارشمالو روی پای برونی

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
طراحی سایت اینترنتی