طرز تهیه کلوچه دارچینی

کوکی دارچینی

دارچین برای درمان گرفتگی عضلات، استفراغ، اسهال، عفونت، سرماخوردگی، بی اشتهایی و اختلال نعوظ استفاده می شود. همچنین به گفته مرکز دیابت انگلستان، دارچین می تواند قندخون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 1 و 2 کاهش دهد. کلوچه دارچینی ( به انگلیسی : snickerdoodle ) بسیار لذیذ و خوش طعم و عطر است و همه از خوردن آن لذت می برد. شما را به پختن کلوچه دارچینی دعوت می کنیم.

خرید کتاب سرزمین داستان

درست کردن کلوچه دارچینی خانگی

مواد لازم برای تهیه کلوچه دارچینی

  • 2 قاشق غذاخوری آرد
  • 2 قاشق چای خوری کرم تارتار
  • 1 قاشق چای خوری سودا
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1 فنجان کره
  • 1/2 فنجان شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق غذاخوری دارچین

روش پخت کلوچه دارچینی توپکی

روش پختن کلوچه دارچینی

فر را به 350 درجه فارنهایت برسانید. در سینی ورقه ها را گذاشته و با روغن چرب کنید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

آرد، کرم تارتار، سودا و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید و کنار بگذارید.

کره و شکر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید، هر تخم مرغ را که اضافه می کنید کمی هم بزنید. سپس وانیل را اضافه کنید.

به تدریج و آرام آرد را بریزید تا زمانی که آرد مخلوط شود.

حداقل 30 دقیقه خمیر را خنک کنيد.

دستور پخت کلوچه دارچینی

شکر و دارچین را در کاسه کوچک مخلوط کنید.

یک قاشق چایخوری توپکی از خمیر را بردارید و در مخلوط دارچین و قند بزنید.

کوکی ها را روی ورق سرد با فاصله 5 سانتیمتر قرار دهید و 10 دقیقه بگذارید.

کوکی ها را در فر برای 2 تا 3 دقیقه قرار دهید تا بپزد. سپس از فر در آورده و روی یک قفسه بگذارید. کوکی ها را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.

پادکست شعر گوش کن

برای دیدن انواع کلوچه اینجا را ببینید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی