
دارچین برای درمان گرفتگی عضلات، استفراغ، اسهال، عفونت، سرماخوردگی، بی اشتهایی و اختلال نعوظ استفاده می شود. همچنین به گفته مرکز دیابت انگلستان، دارچین می تواند قندخون را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ و ۲ کاهش دهد. کلوچه دارچینی ( به انگلیسی : snickerdoodle ) بسیار لذیذ و خوش طعم و عطر است و همه از خوردن آن لذت می برد. شما را به پختن کلوچه دارچینی دعوت می کنیم.
درست کردن کلوچه دارچینی خانگی
مواد لازم برای تهیه کلوچه دارچینی
- ۲ قاشق غذاخوری آرد
- ۲ قاشق چای خوری کرم تارتار
- ۱ قاشق چای خوری سودا
- ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
- ۱ فنجان کره
- ۱/۲ فنجان شکر
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- ۱ قاشق غذاخوری دارچین
روش پختن کلوچه دارچینی
فر را به ۳۵۰ درجه فارنهایت برسانید. در سینی ورقه ها را گذاشته و با روغن چرب کنید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
آرد، کرم تارتار، سودا و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید و کنار بگذارید.
کره و شکر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید، هر تخم مرغ را که اضافه می کنید کمی هم بزنید. سپس وانیل را اضافه کنید.
به تدریج و آرام آرد را بریزید تا زمانی که آرد مخلوط شود.
حداقل ۳۰ دقیقه خمیر را خنک کنید.
شکر و دارچین را در کاسه کوچک مخلوط کنید.
یک قاشق چایخوری توپکی از خمیر را بردارید و در مخلوط دارچین و قند بزنید.
کوکی ها را روی ورق سرد با فاصله ۵ سانتیمتر قرار دهید و ۱۰ دقیقه بگذارید.
کوکی ها را در فر برای ۲ تا ۳ دقیقه قرار دهید تا بپزد. سپس از فر در آورده و روی یک قفسه بگذارید. کوکی ها را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.
برای دیدن انواع کلوچه اینجا را ببینید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی