طرز تهیه سوفافیلا مکزیکی

سوفافیلا مکزیکی

سوفافیلا مکزیکی ( به زبان انگلیسی: Sopaipillas ) یک نان ترد یا دونات است که با عسل تزیین و میل می شود. بسیار خوشمزه است و در آمریکا طرفداران زیادی دارد.

درست کردن سوفافیلا مکزیکی

مواد لازم برای تهیه سوفافیلا

  • 4 فنجان آرد
  • 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 4 قاشق غذاخوری کره تیکه ای
  • 1 قاشق چای خوری عسل ( می توانید شکر را جایگزین کنید )
  • 1/2 فنجان آب گرم
  • روغن برای سرخ کردن
  • عسل، برای تزیین

روش پختن سوفافیلا مکزیکی

در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کنید. با استفاده از یک دستگاه برش زن، آرد و کره را مخلوط کنید.

مخلوط کردن کره و آرد با دستگاه برش زن

عسل و آب را اضافه کنید و آن را با یک قاشق چوبی مخلوط کنید تا مخلوط انعطاف پذیر شود. خمیر را روی یک سطح کار بگذارید تا زمانیکه خمیر نسبتا صاف شود و آن را به شکل توپ در آورید. آن را در یک کاسه قرار دهید و حدود 20 دقیقه بگذارید بماند.

تهیه خمیر سوفافیلا

خمیر را روی سطح کار قرار دهید و با استفاده از یک وردنه آن را به قطر 2 سانتیمتر پهن کنید. اگر خمیر زیاد است آن را به دو نیم تقسیم کنید تا خوب پف کند.

وردنه زدن خمیر سوفافیلا

خمیر را به شکل مربعی برش دهید.

مربعی برش زدن خمیر سوفافیلا

یک قابلمه را پر از روغن کنید و تا دمای حدودا 350 فارنهایت گرم کنید. چندین کاغذ روی قفسه توری بیندازید. یکی یکی خمیرها را در آن انداخته و سرخ کنید. پس از سرخ کردن سوفافیلا، آن را روی قفسه بگذارید.

دو طرف را کامل سرخ کنید تا طلایی شود.

سوفافیلاها را در ظرف چیده و روی آن عسل بریزید. و میل نمایید.

تزیین دونات سوفافیلا با عسل

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.