طرز تهیه سوفافیلا مکزیکی

دونات سوفافیلا مکزیکی

سوفافیلا مکزیکی ( به زبان انگلیسی: Sopaipillas ) یک نان ترد یا دونات است که با عسل تزیین و میل می شود. بسیار خوشمزه است و در آمریکا طرفداران زیادی دارد.

درست کردن سوفافیلا مکزیکی

مواد لازم برای تهیه سوفافیلا

4 فنجان آرد
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری نمک
4 قاشق غذاخوری کره تیکه ای
1 قاشق چای خوری عسل ( می توانید شکر را جایگزین کنید )
1/2 فنجان آب گرم
روغن برای سرخ کردن
عسل، برای تزیین

روش پختن سوفافیلا مکزیکی

مرحله 1: در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کنید.

مرحله 2: با استفاده از یک دستگاه برش زن، آرد و کره را مخلوط کنید.

مخلوط کردن کره و آرد با دستگاه برش زن

مرحله 3: عسل و آب را اضافه کنید و آن را با یک قاشق چوبی مخلوط کنید تا مخلوط انعطاف پذیر شود. خمیر را روی یک سطح کار بگذارید تا زمانیکه خمیر نسبتا صاف شود و آن را به شکل توپ درآورید. آن را در یک کاسه قرار دهید و حدود 20 دقیقه بگذارید بماند.

تهیه خمیر سوفافیلا

مرحله 4: خمیر را روی سطح کار قرار دهید و با استفاده از یک وردنه آن را به قطر 2 سانتیمتر پهن کنید. اگر خمیر زیاد است آن را به دو نیم تقسیم کنید تا خوب پف کند.

وردنه زدن خمیر سوفافیلا

مرحله 5: خمیر را به شکل مربعی برش دهید.

مربعی برش زدن خمیر سوفافیلا

مرحله 6: یک قابلمه را پر از روغن کنید و تا دمای حدودا 350 فارنهایت گرم کنید. چندین کاغذ روی قفسه توری بیندازید. یکی یکی خمیرها را در آن انداخته و سرخ کنید. پس از سرخ کردن سوفافیلا، آن را روی قفسه بگذارید.

مرحله 7: دو طرف را کامل سرخ کنید تا طلایی شود.

مرحله 8: سوفافیلاها را در ظرف چیده و روی آن عسل بریزید. و میل نمایید.

تزیین دونات سوفافیلا با عسل

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی