طرز تهیه چیز اسپایسی

پختن چیز اسپایسی

چیز اسپایسی ( به انگلیسی : Spice cheese ) بسیار خوشمزه است که برای پذیرایی مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع کیک ها دو نوع دارند که یا پخته شده هستند و یا غیرپخته که پس از آماده سازی در یخچال گذاشته می شوند تا آماده و سفت گردند. حالا این اسپایسی را با عسل آموزش می دهیم.

درست کردن چیز اسپایسی با عسل

مواد لازم برای تهیه چیز اسپایسی

بیسکویت پودر شده 250 گرم
کره آب شده 100 گرم
پنیر خامه ای 500 گرم
شکر قهوه ای 110 گرم
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
مخلوطی از ادویه ها 1 قاشق چایخوری
خامه 125 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
سفیده تخم مرغ 2 عدد

مواد لازم رویه عسلی :

ساقه دارچین 2 عدد
برش پوست لیمو 4 عدد
عسل 120 گرم
آب 1 قاشق سوپخوری
ژلاتین 3/4 قاشق چای خوری

طرز تهیه اسپایسی چیز کیک

روش پختن چیز اسپایسی

بیسکویت و کره را با هم مخلوط کرده، کف قالبی به ابعاد 23*23 سانتی متر پرس می کنیم و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.
پنیر خامه ای را با هم زن به همراه شکر می زنیم تا صاف و یکدست شود وانیل و ادویه را اضافه می کنیم و زرده تخم مرغ ها را دانه دانه به مایه افزوده خوب مخلوط می کنیم خامه را افزوده سفیده ها را جداگانه می زنیم تا فرم بگیرد و با مایه مخلوط می کنیم.
در قالب ریخته در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 50 دقیقه می پزیم و داخل فر با درب نیمه باز خنک می کنیم و یک شب در یخچال قرار می دهیم زمان سرو رویه عسلی را روی چیز کیک ریخته و سرو می کنیم .

طرز تهیه رویه عسلی :

همه مواد را با هم مخلوط کرده می جوشانیم از روی حرارت برداشته می گذاریم تا سرد شود.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی