طرز تهیه بیسکویت وانیلی

بیسکویت وانیلی

بیسکویت وانیلی ( به آلمانی : Vanillekipferl ) بیسکویت های کوچک هلالی شکل است که در اتریش، آلمان، چک، اسلواکی و مجارستان بسیار محبوب است. این بیسکویت ها معمولا با فندق یا بادام ساخته می شوند. و برای کریسمس آن را تهیه می کنند. و در اصل در اتریش پخته می شود.

درست کردن بیسکویت یا شیرینی وانیلی اتریشی

مواد لازم برای تهیه شیرینی وانیلی

150 گرم کره
250 گرم آرد
70 گرم فندق یا بادام
70 گرم شکر پودر شده
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری شکر وانیلی

طرز تهیه بیسکویت وانیلی خارجی

روش پختن بیسکویت وانیلی

آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید.
کره را تکه تکه کرده و با آرد مخلوط کنید.
پودر شکر، بادام زمینی یا فندق و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
دست هایتان را با آب سرد بشویید و مواد را ورز دهید.
بگذارید نیم ساعت بماند.
به شکل رول درآورید و به قطعات کوچک قطعه قطعه کنید.
10 تا 15 دقيقه زمان می برد تا بپزد. حرارت متوسط ( 350 درجه فارنهايت ) نیاز است تا طلایی شود.
پس از پختن، شیرینی ها را در ظرف سرو کرده و روی آن پودر شکر بپاشید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی