طرز تهیه ویفر خانگی

بیسکویت ویفر

ویفر ( به فرانسوی : Waffel ) یک بیسکویت ترد، نازک، شیرین، خشک و صاف است که برای تزئین استفاده می شود. ویفر در اوایل قرن 14 در پاریس ثبت شد. حتی کتاب آشپزی رنسانس دستور العمل ویفر بر روی آنها نوشته شده است.

درست کردن ویفر خانگی

مواد لازم برای تهیه ویفر

6 عدد تخم مرغ بزرگ (در دمای اتاق گذاشته شود )
1 قاشق چایخوری شکر قهوه ای
1 تکه کره
1/2 قاشق چای خوری وانیل
1/4 فنجان پر آرد

آموزش تهیه ویفر

روش پختن ویفر

زرده تخم مرغ را با شکر قنادی هم بزنید تا سفید و یکدست شود. کره و وانیل را نیز اضافه کنید. کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر رقیق شود. قبل از پختن، سفیده تخم مرغ را خوب بزنید تا پف کند و به آن اضافه کنید.
ظرف را روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و کف آن را با کره کامل چرب کنید. مواد را درون آن ریخته و به اندازه دو دقیقه بگذارید بپزد و در ظرف را ببندید. سپس بگذارید سرد شود.
هنگامی که کاملا خنک شد، یک قسمت از ویفر را بردارید تخت کنید و روی آن شکر قنادی بپاشید. و بعد یک لایه دیگر ویفر بریزید. سپس برش بزنید.همچنین می توانید وسط آن شکلات آب شده بریزید و بعد به تکه های کوچک برش دهید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی