طرز تهیه وافل

شیرینی وافل

شیرینی وافل ( به انگلیسی : Waffle ) یکی از شیرینی های خشک اروپایی است که بسیار ترد و خوشمزه است.

درست کردن شیرینی وافل

مواد لازم برای تهیه شیرینی وافل

2 فنجان آرد
1/4 پیمانه شکر
1 قاشق غذا خوری مخمر
1/2 قاشق چای خوری نمک
1و 1/2 فنجان شیر
1 قاشق غذا خوری وانیل
2 عدد تخم مرغ بزرگ
8 قاشق غذاخوری کره نمکی ذوب شده

ارزش غذایی شیرینی وافل

جدول ارزش غذایی وافل

چربی 11 گرم 16٪
چربی اشباع شده 2.1 گرم 10٪
چربی سبک 5 گرم
2.6 گرم چربی خالص
کلسترول 51.8 میلی گرم 17٪
سدیم 383.3 میلی گرم 15٪
پتاسیم 119.3 میلی گرم 3٪
کربوهیدرات 25 گرم 8٪
پروتئین 6 گرم 12٪
ویتامین آ 3٪ ویتامین سی 0٪
کلسیم 19٪ آهن 9٪
ویتامین دی 0٪ ویتامین B-6 صفر
ویتامین B-12 سه درصد و منیزیم 3٪

درست کردن شیرینی وافل خونگی

روش پختن وافل

ظرف وافل را آماده و گرم کنید.
آرد، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. در یک کاسه جداگانه، شیر، وانیل و 2 زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را بر روی مواد خشک بریزید و به آرامی ترکیب کنید. حال کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
در یک کاسه جداگانه با استفاده از یک میکسر 4 سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا اسفنجی شود. سپس آن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. خمیر را روی ظرف مخصوص وافل بریزید و بگذارید طلایی شود. حدود 8 دقیقه زمان میبرد. سپس کره و شربت را روی آن بزیزید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی