طرز تهیه وافل

شیرینی وافل

شیرینی وافل ( به انگلیسی : Waffle ) یکی از شیرینی های خشک اروپایی است که بسیار ترد و خوشمزه است.

درست کردن شیرینی وافل

مواد لازم برای تهیه شیرینی وافل

  • ۲ فنجان آرد
  • ۱/۴ پیمانه شکر
  • ۱ قاشق غذا خوری مخمر
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۱و ۱/۲ فنجان شیر
  • ۱ قاشق غذا خوری وانیل
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۸ قاشق غذاخوری کره نمکی ذوب شده

ارزش غذایی شیرینی وافل

جدول ارزش غذایی وافل

چربی ۱۱ گرم ۱۶٪
چربی اشباع شده ۲٫۱ گرم ۱۰٪
چربی سبک ۵ گرم
چربی خالص ۲٫۶ گرم
کلسترول ۵۱٫۸ میلی گرم ۱۷٪
سدیم ۳۸۳٫۳ میلی گرم ۱۵٪
پتاسیم ۱۱۹٫۳ میلی گرم ۳٪
کربوهیدرات ۲۵ گرم ۸٪
پروتئین ۶ گرم ۱۲٪
ویتامین آ ۳٪
ویتامین سی ۰٪
کلسیم ۱۹٪
آهن ۹٪
ویتامین دی ۰٪
ویتامین B-6 صفر
ویتامین B-12 سه درصد و منیزیم ۳٪

درست کردن شیرینی وافل خونگی

داستان بخوان

روش پختن وافل

قالب وافل را آماده و گرم کنید.

آرد، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. در یک کاسه جداگانه، شیر، وانیل و ۲ زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را بر روی مواد خشک بریزید و به آرامی ترکیب کنید.

حال کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

در یک کاسه جداگانه با استفاده از یک میکسر ۴ سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا اسفنجی شود. سپس آن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

خمیر را روی ظرف مخصوص وافل بریزید و بگذارید طلایی شود.

پادکست شعر گوش کن

حدود ۸ دقیقه زمان می برد. پس از آماده شدن، کره و شربت را روی آن بزیزید و سرو کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی