
شیرینی وافل ( به انگلیسی : Waffle ) یکی از شیرینی های خشک اروپایی است که بسیار ترد و خوشمزه است.
درست کردن شیرینی وافل
مواد لازم برای تهیه شیرینی وافل
- ۲ فنجان آرد
- ۱/۴ پیمانه شکر
- ۱ قاشق غذا خوری مخمر
- ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
- ۱و ۱/۲ فنجان شیر
- ۱ قاشق غذا خوری وانیل
- ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۸ قاشق غذاخوری کره نمکی ذوب شده
جدول ارزش غذایی وافل
چربی ۱۱ گرم ۱۶٪
چربی اشباع شده ۲٫۱ گرم ۱۰٪
چربی سبک ۵ گرم
چربی خالص ۲٫۶ گرم
کلسترول ۵۱٫۸ میلی گرم ۱۷٪
سدیم ۳۸۳٫۳ میلی گرم ۱۵٪
پتاسیم ۱۱۹٫۳ میلی گرم ۳٪
کربوهیدرات ۲۵ گرم ۸٪
پروتئین ۶ گرم ۱۲٪
ویتامین آ ۳٪
ویتامین سی ۰٪
کلسیم ۱۹٪
آهن ۹٪
ویتامین دی ۰٪
ویتامین B-6 صفر
ویتامین B-12 سه درصد و منیزیم ۳٪
روش پختن وافل
قالب وافل را آماده و گرم کنید.
آرد، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. در یک کاسه جداگانه، شیر، وانیل و ۲ زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را بر روی مواد خشک بریزید و به آرامی ترکیب کنید.
حال کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
در یک کاسه جداگانه با استفاده از یک میکسر ۴ سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا اسفنجی شود. سپس آن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
خمیر را روی ظرف مخصوص وافل بریزید و بگذارید طلایی شود.
حدود ۸ دقیقه زمان می برد. پس از آماده شدن، کره و شربت را روی آن بزیزید و سرو کنید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی