کراکر پریتزل نرم، نوعی شیرینی یا کراکر در حد بسیار فندقی و ریز است که آن را با سس مخصوص سرو می کنند.
درست کردن پریتزل نرم
مواد لازم برای تهیه پریتزل نرم
- 1 و 1/2 فنجان ( 300 میلی لیتر ) آب گرم
- 1 بسته مخمر فوری ( 2 و 1/4 قاشق چای خوری )
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق غذا خوری ( 8 گرم ) شکر قهوه ای
- 1 قاشق غذاخوری ( 15 گرم ) کره ذوب شده
- 4 فنجان ( 470 تا 530 گرم ) آرد همه منظوره
- 1/2 فنجان سودا
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- سس پنیر چدار
روش تهیه پریتزل نرم
مخمر را در 1 و 1/2 فنجان آب ریخته و بگذارید درست شود. نمک، شکر قهوه ای و کره ذوب شده را اضافه کنید. به آرامی 3 فنجان آرد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. آرد را یک فنجان اضافه کرده و با قاشق چوبی مخلوط کنید. 3/4 فنجان آرد بیشتر اضافه کنید تا خمیر دیگر چسبناک نباشد. سپس خمیر را با دست کمی ورز دهید. آن را از ظرف خارج کرده و به مدت 3 دقیقه روی سطح بگذارید.
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت ( 218 درجه سانتیگراد ) گرم کنید. در ظرف پخت کاغذ مخصوص بیندازید و روی آن را چرب کنید. سپس خمیر را رشته رشته کرده و سپس به قطعات کوچک تقسیم کرده و در ظرف بچینید.
9 فنجان آب و سودا را در یک ظرف بزرگ به جوش آورید. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و این مخلوط را روی پریتزل ها برس کنید. و کمی نمک دریایی روی آن بپاشید. زمان پخت پریتزل ها 15 دقیقه است تا زمانی که طلایی شود.
از فر خارج کنید و بعد با سس پنیر یا خردل سرو کنید. این پریتزل نرم تا 3 روز در دمای اتاق قابل نگهداری است.
نکته آشپزی:
خمیر را می توانید به مدت سه ماه در فریزر قرار بدهید. قبل از استفاده در چند ثانیه فر گذاشته و سپس بپزید.