تارت سیب ( به انگلیسی : Apple tartlet ) نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پر کننده برای پوشش آن استفاده می شود. روی تارت ها باز است و از ماده اصلی شیرینی ( خمیر ) تشکیل نشده است. این نوع شیرینی خشک است و برای مهمانی و پذیرایی خوشمزه است.
درست کردن تارت سیب
مواد لازم برای تهیه تارت سیب
- آرد سفید 300 گرم
- کره گیاهی 200 گرم
- شکر یا خاک قند 200 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- سیب رنده شده 4 عدد
- وانیل 1/8 قاشق چای خوری
- پودر دارچین 1 قاشق چای خوری
روش پختن تارت سیب
در یک ظرف پیرکس، آرد و کره را با همزن مخلوط کنید تا به صورت گلولههای ریز دربیاید؛ سپس مخلوط حاصل را در دمای محیط قرار دهید و با دست آن را ورز دهید.
خاک قند یا شکر را روی آن بریزید و بعد از آن نیز وانیل و یکی از تخممرغها را به آن اضافه کنید، خوب هم بزنید؛ سپس آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
میتوانید خمیر را به جای یخچال، به مدت 20 دقیقه در طبقه بالای فر قرار دهید.
بعد از اینکه خمیر را از یخچال خارج کردید، روی سطحی صاف کمی آرد بریزید خمیر را به 2 قسمت تقسیم کرده، نیمی از آن را به صورت گلولهای درآورده و به وسیله وردنه روی سطح آردی باز کنید. سعی کنید لبههای خمیرتان نازک باشد.
خمیر باید طوری باشد که ضخامت یکسان داشته باشد و خیلی نازک نباشد تا هنگام استفاده پاره نشود.
بعد از اینکه خمیر را به صورت نان لواش گرد باز کردید، در قالب مخصوص پای، پهن کنید. لبههای قالب را توسط خمیر بپوشانید و سپس قالب را کنار بگذارید.
در ظرف پیرکس دیگری سیبها را رنده کنید، سپس دارچین را روی آن بریزید و به اندازه یک قاشق سوپخوری شکر به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه این مواد را با یکدیگر مخلوط کردید، آن را روی خمیر بریزید و توسط پشت قاشق، آن را به طور یکنواخت پخش کنید؛ سپس نیم دیگری از خمیر را که کنار گذاشته بودید، مانند قبل روی سطح آغشته به آرد باز کنید. پس از اینکه به صورت یکنواخت و گرد درآمد، روی مخلوط سیب و دارچین قرار دهید.
در پایان در یک کاسه کوچک، تخممرغ باقیمانده را شکسته و توسط چنگال هم بزنید، سپس توسط قلممو آن را روی سطح خمیر بمالید.
توسط چنگال روی خمیر سوراخهایی ایجاد کنید قالب حاوی مواد را به مدت 45 دقیقه داخل فر که از پیش با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید.
در آخر میتوانید با خامه روی آن را تزیین کنید.
امیدوارم از این شیرینی لذت ببرید! نوش جان!