یکی از خوشمزه ترین بیسکویت ها، بیسکویت شکلاتی ( به انگلیسی : chocolate biscuit) است. در اینجا آموزش روش پخت بیسکویت شکلاتی را به شما آموزش می دهیم. از مواد نگهدارنده دوری کنید و خودتان دست به کار شوید.
درست کردن بیسکویت شکلاتی ساده
مواد لازم برای تهیه بیسکویت شکلاتی
- 100 گرم کره خرد شده
- شکلات تیره 200 گرم خرد شده
- 1/3 فنجان ( 100 گرم ) کره بادام زمینی تند
- 2/3 فنجان ( 150 گرم ) شکر کاستور
- 1 عدد تخم مرغ
- 1/4 فنجان ( 185 گرم ) آرد ساده
- 1/2 قاشق چای خوری سودا
- 1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو
- 2 قاشق غذاخوری نان برشته نشده خرد شده
روش پختن بیسکوییت شکلاتی
فر را 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره و نیمی از شکلات را در یک کاسه مخلوط کرده و در کاسه ای پر از آب جوش بگذارید و ( طوری که کاسه با آب تماسی نداشته باشد) و هم بزنید تا ذوب شود و سپس کنار بگذارید.
کره بادام زمینی، شکر و تخم مرغ را مخلوط کنید. سپس آرد، بی کربنات سودا و کاکائو را ترکیب کنید. تقریبا نیمی از شکلات را بگذارید باقی بماند. در یک کاسه جداگانه، آجیل و شکلات باقی مانده را ترکیب کنید.
با 2 قاشق چای خوری از خمیر رولی به قطر 3 سانتی متر درست کرده و بر روی سینی پهن کنید. با یک قاشق مرطوب، مخلوط را به آرامی وسط خمیر بریزید. زمان پخت 12-15 دقیقه است، طوری که وسط بیسکویت کمی نرم است. ظرف را از فر بیرون آورده و 5 دقیقه روی سینی ها قرار دهید و سپس بگذارید تا کامل خنک شود.
برای دیدن انواع بیسکوییت اینجا کلیک کنید.