بیسکویت مکزیکی ( به مکزیکی : Coyotas ) از مکزیک منشا گرفته و اکنون در سراسر جهان از آن لذت می برد. در انگلستان و آمریکا به وفور یافت می شود. Coyotas کویاتا را برای صبحانه با قهوه می خورند.
درست کردن بیسکویت مکزیکی
مواد لازم برای تهیه بیسکویت مکزیکی
- 2 پیمانه و 5 قاشق آرد
- 1 پیمانه کره
- 6 تکه شکر قهوه ای
- 2 قاشق غذاخوری مخمر
- 1 فنجان آب
- 2 عدد تخم مرغ
روش پختن بیسکویت مکزیکی
در یک فنجان آب 2 تکه از شکر قهوه ای را حل کرده و کنار بگذارید. 4 تکه دیگر را در 5 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. با دست به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک ظرف جداگانه آرد، کره و مخمر و مخلوط بالایی ( آب و شکر قهوه ای ) را ترکیب کنید. خوب مخلوط کنید تا به قوام برسد. در صورت نیاز، آب بیشتری اضافه کنید.
خمیر را ورز دهید و به 40 توپ رولی در بیاورید. با یک وردنه، هر توپ را به اندازه و شکلی که می خواهید پهن کنید. 1 تا 1/2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را وسط چندتای آن اضافه کنید. و لایه دیگر را روی آن بپوشانید.
با یک چاقو یا چنگال، سوراخ هایی در هر توپک بزنید و روی سینی پخت بگذارید و تخم مرغ را روی آن برس کنید . دمای فر 350 فارنهایت است تا زمانی که طلایی شود. این بیسکویت را می توانید مغزدار مثلا با آجیل یا مربا درست کنید.