بیسکویت ایتالیایی ( به زبان ایتالیایی : Biscotti ) یکی از بیسکویت های کلاسیک ایتالیاست که می توان آن را با هر نوع آجیل یا میوه خشک پخت. این بیسکویت با قهوه و چای برای عصرانه و میهمانی سرو می شود.
درست کردن بیسکویت ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه بیسکویت ایتالیایی
- کره 113 گرم
- پسته 30 گرم
- میوه خشک یا آجیل
- رنده پوست پرتقال 1 عدد متوسط
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد 2 پیمانه
- شکر 3/4 پیمانه
- بکینگ پودر 1 و 1/4 قاشق چایخوری
روش پختن شیرینی ایتالیایی
پوست پرتقال رنده شده را با شکر مخلوط کنید. آرد را با بکینگ پودر الک کنید. کره را با شکر و وانیل خوب هم بزنید ( با همزن برقی ) تا کرم رنگ شود، سپس یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید. ( یعنی اول یک تخم مرغ را اضافه کنید وقتی کاملا هم زدید و با مواد یکدست شد دومی را اضافه کنید ) آرد را بریزید و دوباره هم بزنید.
حالا پسته و میوه های خشک را اضافه کنید و مخلوط کنید. میوه های خشک درشت را ریز خرد کنید. مواد را به 3 قسمت تقسیم کنید و داخل سینی فر کاغذ روغنی یا فویل پهن کنید.
خمیر را به طول 25 سانت به قطر 1 بند انگشت باز کنید. به مدت 25 دقیقه در فر گذاشته با تا وقتی که شیرینی ها طلایی رنگ شود. از فر بیرون آورده و بگذارید خنک شود و به کمک یک چاقوی دندانه دار بیسکویت ها را برش بدهید.
اگر چاقوی دندانه دار نباشد شیرینی ها خورد می شود. سپس دوباره در سینی چیده و در فر با دمای 175 درجه به مدت 15 دقیقه بگذارید.