طرز تهیه نان لقمه ای

نان لقمه ای

نان لقمه ای ( به انگلیسی : Buns ) نان شیرینی است که به اشکال مختلفی پخته می شود. این نان ورز دادن ندارد و خمیر آن بسیار راحت آماده می شود. می توانید در داخل آن میوه خشک، شکلات چیپسی یا آجیل بریزید.

درست کردن نان لقمه ای

مواد لازم برای تهیه نان لقمه ای

  • 5 قاشق چای خوری مخمر
  • 2 قاشق چای خوری شکر
  • 3/4 فنجان آب گرم
  • 1/5 فنجان آرد
  • 1/2 قاشق چای خوری دارچین
  • 1/2 قاشق چای خوری فندق
  • 1/4 قاشق چای خوری گردو
  • 1/4 فنجان شکر قهوه ای
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1/4 فنجان کره ذوب شده
  • 1 فنجان شیر
  • 1 فنجان کشمش
  • 1 قاشق غذاخوری پوست رنده شده لیمو یا نارنج
  • 1 قاشق غذاخوری چاشنی لیمو
    برای رویه:
  • 1/2 فنجان آرد
  • 1/3 فنجان آب

روش پختن نان لقمه ای

روش پختن نان لقمه ای

در یک کاسه کوچک مخمر، شکر و 1/2 فنجان آب گرم را مخلوط کنید.

اجازه دهید مخلوط به مدت 5 دقیقه بماند تا مخمر درست شود. مخلوط را در یک کاسه بزرگ برای مخلوط کردن مواد بریزید.

درست کردن مخمر برای نان لقمه ای

به مخلوط مخمر، 2 فنجان آرد، میوه خشک یا آجیل، شکر قهوه ای، نمک و تخم مرغ اضافه کنید.

با استفاده از یک مخلوط کن ایستاده خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. کره و شیر گرم را همراه با 2 فنجان آرد باقیمانده اضافه کنید. با استفاده از یک قاشق چوبی، آن را صاف کنید. به تدریج 1/2 فنجان آرد باقیمانده را اضافه کنید. در صورت استفاده از مخلوط کن ایستاده، خوب مخلوط کنید تا زمانی که خمیر صاف شود.

در این مرحله رنده پوست لیمو ترش را اضافه کنید.

آماده سازی خمیر

خمیر را در یک کاسه بزرگ، که روغن زده اید گذاشته روی آن را پلاستیک کشیده و به مدت 45 دقیقه بگذارید بماند تا دو برابر شود.

ور آمدن خمیر نان

ظرف پخت را کاغذ بیندازید و روغن بزنید.

آماده سازی ظرف پخت نان

خمیر را بر روی سطح کار قرار دهید و به شکل یک مستطیل باز کنید.

پهن کردن خمیر نان

مستطیل را به 15 قطعه مساوی تقسیم کنید. می توانید چهار گوشه هر قطعه را با دست جمع کنید و به شکل توپ در آورید. پنج ردیف تهیه کنید.

برش خمیر نان

خمیر را در ظرف چیده و اجازه دهید به مدت 25 دقیقه در هوای اتاق بماند.

چیدن خمیر در ظرف پخت

حال با همزن آرد و آب را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و هم بزنید تا صاف شود. ( این مخلوط را برای رویه است )

مایه رویه نان لقمه ای

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. قبل از قرار دادن نان در فر، مایع بالا را به صورت رشته ای روی آن بریزید.

زدن رویه خمیر نان لقمه ای

زمان پخت 35 دقیقه است تا طلایی شود. نان باید خوب پخته شود و داخل آن پف کند. بعد از فر خارج کرده و روی یک قفسه سیمی بگذارید تا کمی سرد شود. سپس سرو کنید.

پختن نان لقمه ای

برای دیدن پخت انواع نان می توانید اینجا کلیک کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.