نان موزی ( به انگلیسی : Banana Bread ) با موز درست می شود. این نان سریع، مرطوب، شیرین و کیک مانند است. در تهیه این نان هیچ نوع روغن و یا کره ای بکار نرفته و رژیمی است.
درست کردن نان موزی
مواد لازم برای تهیه نان موزی
- موز متوسط کاملا رسیده و له شده 2 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- شربت 1/4 پیمانه
- آرد 1 و 1/2 پیمانه
- جوش شیرین 1 و 1/2 قاشق چای خوری
- شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
- نمک 1/2 قاشق چای خوری
- ماست یونانی 1/2 پیمانه
جدول ارزش غذایی نان موزی
چربی کل 3 گرم 4٪
چربی اشباع شده 0.6 گرم 3٪
چربی ناخالص 0.9 گرم
چربی مونو اسید 1.3 گرم
کلسترول 12.2 میلی گرم 4٪
سدیم 85.6 میلی گرم 3٪
پتاسیم 38 میلی گرم 1٪
کربوهیدرات 15 گرم 5٪
فیبر 0.3 گرم 1٪
پروتئین 1.2 گرم 2٪
ویتامین آ 2٪
ویتامین سی 0٪
کلسیم 0٪
آهن 2٪
ویتامین B-6 صفر
ویتامین B-12 صفر
منیزیم 1٪
روش پختن نان موزی خانگی
تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و به موز اضافه کنید. شربت بریزید و سپس ماست را ریخته و با هم مخلوط کنید.
سپس آرد را که با جوش شیرین و نمک مخلوط شده بریزید و کاملا مخلوط کنید.
قالب را کاغذ انداخته و خمیر را درون آن بریزید و سپس درون فری که از قبل با حرارت 170 سانتی گراد گرم شده به مدت 60_70 دقیقه قرار دهید.
برای اطمینان از پخت نان با خلال چوبی در مرکز آن تست کنید اگر تمیز بیرون آمد آماده است.
در صورت تمایل از شکلات چیپسی درون خمیر یا روی آن استفاده کنید.
نکته آشپزی:
شیرینی این نان بسیار کم است در صورت تمایل می توانید شکر را تا 1/2 پیمانه افزایش دهید.
برای تهیه شربت، 1/2 پیمانه شکر و 1/4 پیمانه آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا شکر حل شود. یکی دو جوش که زد از روی حرارت بردارید خنک که شد به اندازه مورد نیاز مصرف کنید.