طرز تهیه دونات کرم دار بستون

دونات کرم دار خارجی

دونات کرمدار بستون ( به انگلیسی : Boston Cream Donut ) یکی از انواع دونات هاست که هم کرم دار است و هم شکلاتی. این نوع دونات در ماساچوست آمریکا طراحی و پخت شده و نمونه کوچکی از پای کرمدار بستون محسوب می شود.

خرید کتاب سرزمین داستان

درست کردن دونات کرم دار بستون

مواد لازم برای تهیه دونات کرم دار بستون ( برای 18 تا 24 عدد )

  • 2 فنجان آرد
  • 1 بسته مخمر خشک
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1/3 فنجان شکر دانه ای
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 3/4 فنجان شیر
  • 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
    برای سرخ کردن:
  • روغن زیتون
    برای کرم:
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 فنجان شیر
  • 1 فنجان کرم سفت
  • 1/4 فنجان شکر
  • 1 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
    برای رویه:
  • 50 گرم شکلات تیره
  • 2 قاشق غذاخوری کره

روش پختن دونات کرم دار بستون

بهتر است با مواد داخل دونات شروع کنیم چون نیاز داریم از قبل آماده باشد. در یک کاسه متوسط، که با حرارت متوسط گرم شده است، کره و شیر و کرم را ترکیب کنید. وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید.

تهیه کرم دونات

در یک کاسه بزرگ جداگانه، شکر، نشاسته ذرت، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. تا وقتی که مخلوط زرد کمرنگ شود. مخلوط شیر را به مخلوط تخم مرغ بطور آهسته اضافه کنید تا کاملا ترکیب شود.

مخلوط کردن مواد کرم

مخلوط را داخل ظرف متوسطی ​​تمیزی بریزید. روی حرارت کم بگذارید و دائما هم بزنید تا تخم مرغ ها ببندد و مخلوط به قوام برسد. این روند ممکن است بیش از 10 دقیقه طول بکشد. سپس آن را بردارید و بگذارید خنک شود. سپس آن را در ظرفی پلاستیکی ریخته و بگذارید حداقل 2 ساعت در دمای خنک بماند.

زمان تهیه خمیر دونات است! آرد، مخمر و نمک را در کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید.

آماده سازی کرم دونات

در یک کاسه متوسط، شیر، شکر و کره را حرارت دهید تا کمی ملایم شود نه گرم. سپس از روی حرارت بردارید.
مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید. با همزن سرعت متوسط خمیر را ورز دهید تا خوب صاف شود. تا حدی که کمی خمیر چسبنده باشد. سپس در آرد غلت دهید و آن را با پارچه ای بپوشانید و یک ساعت در یک مکان گرم قرار دهید تا اندازه آن دو برابر شود.

آماده سازی خمیر دونات

سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی آن بگذارید و غلت دهید. با استفاده از وردنه خمیر را تا ضخامت 3 سانتی پهن کنید. با استفاده از یک قالب گِرد خمیر را برش دهید و تکه های باقیمانده را بردارید و دوباره برش دهید تا تمام خمیر را آماده باشد. روی آن را با پلاستیک پوشانده و به مدت 30 دقیقه بگذارید بماند.

برش زدن خمیر دونات

روغن را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی شعله گاز با حرارت متوسط بگذارید. دونات ها را در آن بیندازید و بگذارید هر دو طرف قهوه ای رنگ شود. سپس آن را روی قفسه سیمی قرار دهید تا دونات ها خنک شود.

سرخ کردن دوناتهنگامی که دونات ها به اندازه کافی سرد شد، با استفاده از یک چاقو سر آن یک سوراخ را ایجاد کنید تا فضای داخل شیرینی بوجود آید.

سوراخ کردن دونات

کرم آماده شده را در یک نایلون یا قیف پارچه ای بریزید و یکی یکی وسط دونات ها را پر کنید و دونات ها را روی قفسه قرار دهید.

کرمدار کردن دونات

شکلات و کره را در یک ظرف ریخته و بگذارید ذوب شود. سپس با یک قاشق مقدار کمی از شکلات را روی هر دونات بریزید و بگذارید خوب به خورد دونات برود.

شکلاتی کردن دونات

دونات آماده است. نوش جان!

پادکست شعر گوش کن

دونات کرمدار شکلاتی

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی