نان چوبی ( به ایتالیایی : Grissini ) به شکل میله های نان خشک است که در شهر تورین ایتالیا پخته شده است. ( به اصطلاح: چوب شور )
درست کردن چوب شور ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه چوب شور
- 1 بسته مخمر خشک
- 4 و 1/4 فنجان آرد معمولی
- 2 قاشق غذاخوری کره نرم شده
- 2 قاشق غذاخوری قند
- 1 قاشق غذا خوری نمک
برای رویه: - 3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 1/8 تا 1/4 قاشق چای خوری پودر سیر
- مقداری پونه خشک
جدول ارزش غذایی چوب شور
چربی 0.5 گرم 0٪
چربی اشباع 0.1 گرم 0٪
چربی غیر اشباع 0.2 گرم
کلسترول 0 میلی گرم 0٪
سدیم 35.7 میلی گرم 1٪
پتاسیم 6.2 میلی گرم 0٪
کربوهیدرات 3.4 گرم 1٪
فیبر 0.1 گرم 0٪
شکر 0.1 گرم
پروتئین 0.6 گرم 1٪
ویتامین A صفر
ویتامین C صفر
کلسیم 0٪
آهن 1٪
ویتامین D صفر
ویتامین B-6 صفر
ویتامین B-12 صفر
منیزیم 0٪
روش پختن چوب شور
برای تهیه خمیر، 1/4 فنجان آب گرم را در کاسه بریزید. سپس مخمر را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند.
آرد، کره، شکر و نمک را اضافه کنید و یک و 1/4 فنجان به اضافه 2 قاشق غذاخوری آب گرم بریزید؛ هم بزنید تا خمیر صاف و یکدست شود و بگذارید 5 دقیقه بماند.
خمیر را روی سطح قرار دهید. سپس با وردنه آن را پهن کنید و به قطعه های 20 سانتی متری برش دهید. هر تکه را تا بزنید تا بصورت رول شود. سپس آن را با پارچه ای بپوشانید و بگذارید حدود 45 دقیقه بماند و حجمش دو برابر شود.
از قبل فر را 400 درجه فارنهایت گرم کنید. نان ها را در فر قرار دهید و بگذارید بپزد.
تهیه رویه:
کره و نمک را مخلوط کنید و روی نان ها بزنید و بگذارید بپزد. ترکیب نمک، پودر سیر و پونه را تهیه کنید و روی نان های تنوری برس کنید. و در آخر مقداری کره ذوب شده روی نان بریزید.