
نان چوبی ( به ایتالیایی : Grissini ) به شکل میله های نان خشک است که در شهر تورین ایتالیا پخته شده است. ( به اصطلاح: چوب شور )
درست کردن نان چوبی ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه نان چوبی
- ۱ بسته مخمر خشک
- ۴ و ۱/۴ فنجان آرد معمولی
- ۲ قاشق غذاخوری کره نرم شده
- ۲ قاشق غذاخوری قند
- ۱ قاشق غذا خوری نمک
برای رویه: - ۳ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
- ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
- ۱/۸ تا ۱/۴ قاشق چای خوری پودر سیر
- مقداری پونه خشک
جدول ارزش غذایی نان چوبی
چربی ۰٫۵ گرم ۰٪
چربی اشباع ۰٫۱ گرم ۰٪
چربی غیر اشباع ۰٫۲ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم ۰٪
سدیم ۳۵٫۷ میلی گرم ۱٪
پتاسیم ۶٫۲ میلی گرم ۰٪
کربوهیدرات ۳٫۴ گرم ۱٪
فیبر ۰٫۱ گرم ۰٪
شکر ۰٫۱ گرم
پروتئین ۰٫۶ گرم ۱٪
ویتامین A صفر
ویتامین C صفر
کلسیم ۰٪
آهن ۱٪
ویتامین D صفر
ویتامین B-6 صفر
ویتامین B-12 صفر
منیزیم ۰٪
روش پختن نان چوبی
برای تهیه خمیر، ۱/۴ فنجان آب گرم را در کاسه بریزید. سپس مخمر را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.
آرد، کره، شکر و نمک را اضافه کنید و یک و ۱/۴ فنجان به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب گرم بریزید؛ هم بزنید تا خمیر صاف و یکدست شود و بگذارید ۵ دقیقه بماند.
خمیر را روی سطح قرار دهید. سپس با وردنه آن را پهن کنید و به قطعه های ۲۰ سانتی متری برش دهید. هر تکه را تا بزنید تا بصورت رول شود. سپس آن را با پارچه ای بپوشانید و بگذارید حدود ۴۵ دقیقه بماند و حجمش دو برابر شود.
از قبل فر را ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. نان ها را در فر قرار دهید و بگذارید بپزد.
تهیه رویه:
کره و نمک را مخلوط کنید و روی نان ها بزنید و بگذارید بپزد. ترکیب نمک، پودر سیر و پونه را تهیه کنید و روی نان های تنوری برس کنید. و در آخر مقداری کره ذوب شده روی نان بریزید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی